lördag 9 maj 2015

Balans

Det var en betydligt piggare tjej som vaknade igår. Skönt dom gånger hon kan vila ikapp sig när tröttheten kommer. Hon var så snabb med morgonrutinerna, att jag knappt hann med att ligga steget före.

Under förmiddagen hade vi halsbandstillverkning och återskapande, för det fortsatte att gå undan i en enda fart. Det är tur att Sandra accepterar att man tar upp halsbanden och börjar om när snörena tar slut.


Efter maten rensade Sandra ogräs och då blev det lite lugn och ro så länge det varade. Jag hörde några utbrott där ute, men Göran redde ut det utan att jag behövde avlösa nåt, även om jag var lite beredd på det.

Jag passade på att uppdatera Sandras dator med lite nya bilder och texter efter det jag lärde mig på kursen. Det gick bra, och det är bäst att passa på medan man har det någorlunda färskt i minnet.

När damen kom in var det lagom med lite film och klippa i kataloger. Orken tar slut fort, så det gäller att ha lagom balans på aktiviteterna så energin räcker hela dagen. Kvällsrutinerna gick bra och behövde inte bli klara riktigt lika tidigt som dom senaste kvällarna, även om tårarna kom när det var läggdags.

För min del ligger migränen på lur, men tabletterna tycks göra nytta den här gången, så med lite flyt bryter det inte ut. Tack för det! Idag blir en lugn dag och Sandra vill fortsätta trä halsband, så det ska vi göra strax.

Jag har inte så mycket att komma med för tillfället, men det lär väl ändra sig tids nog. Tack för att ni kikar in ändå. Jag känner mig lite för trött och kan inte riktigt samla tankarna. Kommande vecka har vi dock ett par möten som kan förändra en del för oss, men mer om det när jag vet hur det blir.


Jag önskar er en fortsatt fin helg!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Det är spännande med dessa möten, eller hur?! :P Hoppas du klarar dig från migränen nu så du är på benen!

Kramar om! ♥
//Bellan