måndag 25 maj 2015

Fortsatt ostadigt


Det var en skör tjej som vaknade efter en lång sovmorgon igår. När jag kom in till henne satte hon sig upp i sängen, tog om ena foten och blev ledsen. Hon sa att fötterna var konstiga och undrade varför. Jag hjälpte henne in på toan där hon fick ett utbrott och ville åka rullstol.

På nattens teckningar hade Sandra ritat att hon åker rullstol, och att hon är på sjukhuset för hon har så konstiga ben. Min lilla älskade unge om jag bara kunde hjälpa dig ♥

Vi hjälptes åt lite med assistansbyten, Göran och jag, för att få morgonens rutiner avklarade. Tur vi är två… Det gick iallafall ganska bra, efter omständigheterna, och när vi kom ner i köket tittade Sandra på mig och sa ”Hur ser du ut?”

Hahaha, go-unge! ”Före-duschen-frilla” som jag besparar er…

Resten av dagen gick lite bättre, men vi kan inte göra så mycket utan att hon oroar sig över att inte kunna gå. Efter maten klarade Sandra att gå ut en stund i solen iallafall. Hon blåste såpbubblor med Göran medan jag fixade veckans matlådor. Och frisyren ;)


Idag blir det jobb och i em blir det korttids. Imorrn är jag ledig och ja… jag återkommer väl när jag har nåt att berätta. Må så gott!

.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Lilla gumman, så jobbigt för henne, och för er som inte kan hjälpa fullt ut, eftersom ni inte vet hur hon känner sig. Blir hon lugnare om hon får sitta i rullstolen när hon känner sig sån här ? Hoppas du fick ordning på både frisyr ( så Sandra slipper skämmas för sin fina mamma 😉) och matlådorna. Kram💗

Photo by Maria sa...

Fina Sandra.. Hoppas de konstiga fötterna försvinner och de vanliga kommer åter..

Stor kram till Sandra och en lika stor till dig.. <3