tisdag 1 september 2015

Leeeeediiiigt!

Jag skrev visst igår att jag börjar 7.40 imorgon (onsdag). Det gör jag inte alls det, utan jag börjar 8.20. Ja, det spelar ju ingen större roll för er läsare, men om nån av dom jag jobbar med läser det här så vet ni att jag har lite mer koll än vad det verkar. Ibland iallafall. Ja, när det gäller morgondagen åtminstone ;)


I övrigt har jag inte så mycket att komma med. Vi njuter av ledigheten och jag gör mitt bästa för att hålla mig borta från jobbet. Det går ganska bra, om jag får säga det själv. Nästa steg blir väl att sova istället för att planera på nätterna…

Men det är iallafall mycket som har flyt just nu, så vi passar på att bara njuta och känna att livet funkar efter en ganska tung period. Det var vårt bästa beslut vi gjorde i våras, att bygga upp Sandras verksamhet här hemma. Det känns bara såå bra just nu!

Vi kan inte slippa idioter på kommunen helt, eftersom Sandra tyvärr bor här och kommunen inte tycks fatta att dom har liiiite ansvar för att hon ska ha det bra. Men jag försöker låta dom ta ansvar för sig själva och deras egen inställning, och fokuserar på att resten är toppen.


Nu ska jag försöka sova tills det är dags att vakna ;)
Må bäst!

.

1 kommentar:

Patricia sa...

Skönt att det har blivit så bra som det blev =)
Men märkligt att det ska vara så svårt att få kommunen att förstå bättre, men skam den som ger sig, det kommer säkert att lösa sig på ett bra sätt ändå .. det brukar det ju göra när du är med och försöker få till det bästa för Sandra .. ni är riktiga kämpar!

Ha en bra ledig dag!
Kram Patricia