fredag 4 september 2015

Bara en helg-hälsning

Jag har varit lite uppe i varv, kan man nog säga. Väldigt svårt att koppla av och vaknat mitt i nätterna och inte somnat om. Men nu har jag sovit ikapp mig och huvudvärken har nästan gått över, så nu börjar jag känna mig pigg igen.


Det är en utmaning att låta bli saker som behöver göras och som dessutom är roliga. När man börjar gå upp halv två på nätterna och måla, då måste man nog försöka varva ner lite. Men det blir säkert lättare så småningom, när jag vänjer mig vid att jag inte behövs lika mycket längre. Det är inte bara Sandra som behöver skynda långsamt, även morsan behöver lite tid på sig ;)

Nästa vecka ska jag iallafall vara helt ledig i ett par dygn. Då åker jag och träffar lite vänner och tänker passa på att koppla bort övrig verklighet undertiden. Det brukar vara en bra strategi att byta miljö och dessutom få skratta med ett gäng härliga vänner, bo på hotell och äta på restaurang. Det ska bli kanoners! Jag är inte direkt bortskämd med livet utanför familj och jobb, så det blir njutning på hög nivå från mitt håll :)

Det slog mig att man behöver ha lite kläder när man ska ut i civilisationen… Att uppdatera min egen garderob har liksom legat väääldigt långt ner på prio-listan väääldigt länge, så bara det blir en utmaning. Nåja, dom får ta mig som jag är, och jag ska se till att ha kläder på mig iallafall. Nåt annat än mysbrallor ska jag väl kunna gräva fram (och fortfarande få plats i) hoppas jag.


Jag har inte så mycket mer att komma med för tillfället, men återkommer väl när jag får till nåt igen. Jag önskar er iallafall en skön helg!

.

1 kommentar:

Tina sa...

Låter bra att du kan komma iväg lite själv, lyllos de som får umgås med dig ! För du är underbar med mysbrallor eller vad som !
Måla på nätterna....du ÄR värre än mig ! Hoppas vi ses snart vi med, kramar om massor ! <3