fredag 25 september 2015

Glädje och lättnad

Här går det för runt, men inte så att det är stressigt och inte hinns med, utan bara full fart ändå. Lite ärenden och grejs och dagarna är det inget större problem att fylla ut.


Vi har pratat en hel del om Sandras ovissa framtid, och börjar hitta andra vägar att gå istället för att ödsla en massa energi på idiotiska tjänstemän. Det går ju inte för sig att gå och oroa sig och veta att det kommer gå åt skogen när vi dör, då måste man göra nåt åt det istället.

Vi får se vart det leder, men en stor klump med oro har försvunnit iallafall, och inatt sov jag gott utan mardrömmar om att Sandra börjat krypa igen.

Kommunen är anmäld, om det nu hjälper när dom bara behöver anse att dom anpassar utan att det går ihop med verkligheten. Men om det hjälper så är det väl bra, för nånstans är det fel i LSS om det ska gå att bryta ner människor som är i behov av den lagen. Men nu får andra ta över det kämpandet och jag har gjort mitt. Nu är det Sandra, assistenterna och verksamheten här hemma som ligger i fokus, och det är mycket, mycket trevligare :)


I övrigt har den här veckan varit bland dom bättre för Sandra, även om damen är lite trött. Häromdagen såg hon riktigt blek ut frampå kvällskvisten, att jag undrade om hon skulle bli sjuk. Men efter en god natts sömn var hon okay igen.

Jag har inte varit på jobbet så mycket (eloge till mig). Ja, det är iallafall vad jag själv tycker, assistenterna kanske tycker att jag ränner där helatiden ;) Det är en sån härlig stämning på jobbet, med högt i tak så det är lite svårt att inte gå ner och hälsa på dom lite då och då. Fast dom blir alltid glada, så det är säkert okay, annars vet jag att dom vågar säga till och då respekterar jag förstås det. Jag behöver ju inte gå ner för att kolla hur dom jobbar, för det sköter dom alldeles utmärkt utan mig, men en liten pratstund bara för att det är roligt blir det då och då.

Sandras assistenter är så duktiga och påhittiga, och dom är väldigt bra på att anpassa. Man blir liksom alldeles varm om hjärtat :)


Idag är det fredag och sen är det helg. Veckan har gått fort, men ändå känts lång eftersom jag har varit så mycket ledig. Och nästa vecka är jag lika ledig igen, minsann.

Jag önskar er en fin helg!

.

Inga kommentarer: