torsdag 2 oktober 2014

Vanlig vardag

Gårdagen var en bättre dag. Sandra var mycket piggare och gladare redan på morgonen, och hade funkat bättre även under dagen. Tröttheten kom väl ikapp sen, frampå kvällen, men det funkade ganska bra ändå.

Nåt annat av intresse hände inte. Idag blir det väl ungefär som igår, gissar jag, med inga planer planerade. Kanske att jag tar och går igenom mina kom-ihåg-lappar som ligger och dräller lite varstans?! Otroligt vad det antecknas helatiden. Det gäller att komma ihåg att titta på lapparna i tid bara…


Angående att kunna vila med andra än oss föräldrar så har Annette samma teori som vi, att det hela kommer lägga sig med träning. Då det blir vardag att ha assistent här, och inte så spännande. Vi vet förstås inte, för vi har aldrig varit där tidigare, men tids nog kommer det att fungera. Och jag tror att det blir enklare i den egna bostaden framöver än det går att få hemma, eftersom rutinerna hemma är så bundna till oss.

Kanske hinner vi inte få ordning på den saken förrän det är dags att träna på att bo hemifrån, men vi måste börja nånstans, och ingen vet hur lång tid det tar innan Sandra kan flytta. Så vi känner att vi inte bara kan avvakta nu, eftersom det skulle bli ett problem att få assistenter som har råd att jobba kvar om Sandra måste vara med oss och vila stup i ett.

Det var allt för idag. Ta hand om er!.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du, det är inte lätt att veta vad som är fram och bak ibland. Man vill ju inte testa vad som helst heller när man vet att det tar så mycket kraft och energi utan det ska ju vara en lösning som man verkligen tror på.
Hoppas att du hittar lite bra musik att spotifya till idag ;)
Saknakramar <3