söndag 12 oktober 2014

Hipp, hipp HURRA

I fredags var Sandra piggelin igen, men vi tog det ganska lugnt, så det inte skulle hinna bli bakslag inför gårdagens firande. Vi bestämde att vi inte skulle berätta nånting i förväg, eftersom risken fanns att hon inte skulle orka då.

Så på morgonen förberedde jag allt innan jag gick upp till Sandra och frågade om hon orkade fira födelsedag. Jag visste ju liksom vad hon skulle svara J Hon fick gå på toa först och sen hämtade Göran och jag frukostbricka och paket som hon fick i sängen.


Vilken tur att vi hade några sparade chokladbollar i frysen, eftersom vi inte har hunnit (eller snarare orkat) fixa nya. Det måste vara chokladbollar på frukostbrickan när det är födelsedag, nämligen.


Och många paket, förstås. Innehållet är inte lika viktigt, men bästa presenten var skorna. Det är så bra att damen tycker om nyttiga paket, som kläder och skor. Annars skulle det inte vara lätt att hitta på presenter till henne.


Efter maten ville hon gå ut med nya skorna, förstås, så Göran var ute en bra stund med henne i höstsolen. Undertiden passade jag på att fixa undan, förbereda och vila lite.

Sen blev det fika, mest för att det liksom hör till. Ingen av oss är särskilt förtjust i fikabröd, och därför anstränger jag mig inte längre med hembakat. Efter det var firandet över. Lagom och ”Sandra-anpassat” på alla sätt och vis.


Luften gick ur lite, men dagen var inte slut så det var bäst att hålla igång. Farligast att slå ner rumpan, för då finns risken att man inte kommer upp igen ;)

Dagen avslutades med dom vanliga kvällsrutinerna och lördagschipsen och sen var nog även Sandra lite för trött. Men det gick vägen iallafall, och 20-åringen kom i säng utan krusiduller, med nya födelsedags-nattlinnet.

Idag blir det en lugn dag, så Sandra orkar med morgondagen med dv och korttids som planerat. Kanske åker Göran iväg ett par dagar kommande vecka, så jag bara har mig själv att skämma bort ordentligt. Inte så dumt ibland, faktiskt.

Tack snälla rara Tanja, Lotta, Bea, Agneta och Annelie för blommor, presenter och kort till Sandra, och tack till alla fina vänner för hälsningarna på fb ♥



Må gott!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Jag måste säga det att ni är vääääldigt duktiga på att anpassa för Sandra!

Kram ♥
//Bellan