fredag 24 oktober 2014

Slappardag

Jag säger som Sandra – Jag är en slömask idag J (Ja, eller igår iallafall)

Ibland när Sandra inte riktigt har lust eller ork att göra det hon egentligen kan, eller när hon behöver hjälp med saker, så brukar hon säga ”Jag är en slömask idag” Slömask är förstås en egen blandning av slöhög och latmask. Det är ju smart att ta till det när energin är slut, eller när det är svårt att be om hjälp på annat sätt.

Fast för mig hjälper det inte att säga att jag är en slömask för att få saker gjorda ;) Dock hade jag inga viktiga saker på agendan igår, utan kunde vara slö mest hela dagen.


Det blev en prommis och dom vanliga förberedelserna innan Sandra kom hem. Hon hade haft en jobbig dag med många störande och oförutsedda händelser. Saker man inte kan råda över och som oftast inte händer, men som råkade hända ”alla” på samma dag.

Dessutom har Sandra ett ganska nytt schema och igår var det en helt ny aktivitet, så det blev nog lite för mycket för henne. När hon kom hem var hon väldigt trött och behövde en bra stund på sig att varva ner. Sen gick det hyfsat bra med sänkta krav.

Idag får hon en hemmadag med Jane, även om hon inte riktigt klarar att vila när andra är här än. Det är iallafall bättre än att hon ska ge sig iväg, för det tar mycket energi av henne att bara ta sig till och från bilen såna dagar.


Jag önskar er en fin dag och skön helg!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Slänger in en massa helgkramar här ♥

//Bellan