söndag 19 oktober 2014

Energiåtgång

Nu har vi gjort för mycket saker på för kort tid, men vi hoppas att det inte blir bakslag av det. Ibland kommer allt på en gång, även om man försöker undvika det.


Tandläkarbesöket har vi ju, som jag skrev igår, skjutit upp i ett års tid, så det ville vi få gjort nu. I fredags var det ju ”hemmadag med assistent” och igår var det frissan. Frissan ville vi också få avklarad nu, eftersom Sandra blev sjuk förra gången. Sen har ju veckan i övrigt inte varit som veckorna brukar, eftersom Göran inte var hemma.

Så här mycket förändringar på samma vecka är absolut inte att föredra, men nu blev det så och vi får ju hoppas att det går bra. Och att kommande vecka blir som veckorna ska vara.

Frissabesöket gick rätt bra, trots att det märktes på Sandra att det var lite för mycket energiåtgång än vad det fanns reserver. Tack till världens bästa frissa som anpassar så himla fint ♥ Annars hade det nog inte funkat igår.

Kvällen fortsatte skör, men med sänkta krav gick det vägen hyfsat bra ändå. Själv var jag jättetrött, och det berodde säkert på att veckan har varit intensiv och jag har varit lite extra på alerten mest hela tiden. Men jag gick faktiskt och la mig en stund på eftermiddagen, och somnade som en stock. Mycket tacksam över att vi är två som kan hjälpas åt.


Idag ska korttidsväskan packas, och sen måste jag få lite tid över att renskriva alla anteckningar inför två viktiga möten imorgon. Först med LSS-handläggaren i grannkommunen och sen med enhetschefen i vår kommun. Så det är lite snurrigt i mitt huvud nu, kan man säga, men vi är förberedda så det ska nog gå bra, med fokus på ett möte i taget.

Annelie skrev om ett minne från en shoppingdag jag hade planerat för en hel del år sen. Jag visste nog att du skulle komma ihåg det, haha! Det är inte alltid man tänker efter före…

Jag hade då, som nu, sett fram emot den där egna shoppingdagen. Bara jag på stan en hel dag, och Sandra på korttids så inga tider att passa mer än busstabellen. Göran jobbade nämligen den dagen (ja, alla vardagar på den tiden) så jag hade ingen bil.

Jag hade en inköpslista med kläder till bara mig och med musik i öronen njöt jag av bussturen till stan. Kliver av bussen och får syn på ett erbjudande på väskor. Vi behövde ju nya resväskor, och Sandra behövde en ny skolväska, även om det inte stod på listan, och inte var akut på nåt sätt. Jag måste ju passa på när dom hade ”köp tre betala för två” Så jag knatar in och köper två stora resväskor och en ryggsäck.

Väl ute ur butiken insåg jag ju att jag inte kunde släpa runt på alla väskorna hela dagen, så jag åkte hem med dom. Det var den shoppingdagen det, och sen dröjde det ytterligare några år innan jag fick en ny chans. Så kan det gå när man blir lite shopping-ivrig ;)


Må så gott hela dan!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Skönt att du fick sova lite, det var säkert välbehövligt!
Nu hoppas vi på att Sandra håller ihop efter denna veckan så det flyter på som det ska. Håller tummarna för de båda mötena i morgon. Kan bara önska er lycka till!

Ha, ha, rolig story med väskorna :) Kul att få ta del av den :)

Kramar för hela dagen till bästa du <3
//Bellan