torsdag 23 oktober 2014

Överraskningar och saknader


Jag hade inget att berätta igår, men nu ska jag nog få ihop lite. När det händer en massa som tar lite extra energi så blir det inte så mycket kvar att skriva om. Och det som har tagit vår energi ett par dagar nu, det har jag ju redan berättat. Men igår kom iallafall Sandra hem från korttids, och då händer det lite mer här hos oss än bara möten, vardagsmåsten och ledighetsslapp.

Vi hade en ganska lugn dag igår, innan damen dök upp här, med en liten prommis i kylan. Vinterjackan åkte fram, minsann. Ja, jag vet att jag är tidig med att ta fram den varje år. Och sen med att hänga undan den när vintern är slut med för den delen. Jag fryser nästan jämt.

Under dagen ringde Sandras superfina, före detta taxi-chaufför och ville lämna en födelsedagspresent till Sandra. Jamen hur gulligt är inte det då?! Jag blev allt lite tårig i ögona, tack finaste fina chaufför ♥ Vi saknar dig.


Sandra blev förstås också jätteglad och sa ”Vilken snäll XXX, tycker om mig”.

En fin tiger i ena paketet, goda praliner i det andra

Damen var lite småtrött, men ingen större fara. Göran var lite krasslig igår, så jag tog över hans uppgifter under kvällen, men det funkade bra med sänkta krav.

Idag står det ”Kök” på Sandras nya dv-schema, och det gillar hon om det är noga planerat hela vägen. Så dom har fixat det med dv-personal och assistent, för man bör vara två om det ska fungera. Jag önskar berörda lycka till på alla sätt och vis.

Här hemma har vi inget viktigt att göra. Jag ska väl bara få iväg lite mail. Bl.a. till chefen vi hade möte med i veckan. Vi satt och pratade om ett datum för nästa möte, men sen glömdes det bort, så det är mest ett förslag på när det är dags för chefen att kalla till nytt möte. Man måste nämligen vara väldigt noga med datum och påminnelser om det ska bli nåt gjort på det där stället ;)


Jaha, mer har jag inte att komma med för nu. Jag önskar er en fin dag!

.

Inga kommentarer: