torsdag 4 september 2014

Skrivtorka

Göran snarkar så jag kunde lika gärna gå upp och starta datorn en stund i väntan på att det ska bli lite tystare i sovrummet. Det är ju bättre att göra nåt annat än att ligga och reta upp sig på nåt som inte hjälper ändå. Han sover nämligen som en stock, och jag vill ju inte knuffa honom så hårt att han trillar i golvet.

Men att få ihop ett vettigt inlägg just nu verkar helt lönlöst. Jag kan inte samla tankarna alls. Jag har liksom lessnat lite på allt som rör Sandra utom Sandra, om ni förstår hur jag menar. Allt ”runtom-jobb” tänkande, planerande och oron inför framtiden. Allt negativt och alla svårigheter som det måste fokuseras på i alla ansökningar och folk som inte fattar. Det enda jag vill ha kvar just nu är mammarollen. Den som får minst utrymme eftersom det är så mycket annat som tar större plats mest hela tiden.

Men just nu försöker vi bara att vila tankarna lite. Låta känslor och funderingar komma ifatt och landa. Må bra, helt enkelt.


Så jag återkommer då. När jag är ifatt, och har landat.
Må fint!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Hoppas vilan går bra! Ni behöver verkligen koppla av nu.

Saknarkramar <3
//Bellan

Anonym sa...

Inte lätt att landa när det är så stora och omfattande förändringar och saker att nysta i. Kram på dig och hoppas allt är bra, på alla fronter <3
KRAM