onsdag 17 september 2014

Shoppingfrossa och mammalängtan


Ja, nu är semestern slut och det är dags att vrida tillbaks dygnet till jobb-tid igen. Det innebär att det blir ordning på bloggrutinerna också, med mina morgonstunder vid datorn.

Igår hade vi en skön sista semesterdag med lika mycket sol som vi har haft nästan hela tiden. Det är bara att njuta så länge sommaren varar.

Göran kom ju hem skapligt tidigt efter en halv jobbdag, så när vi hade käkat bestämde vi oss för att åka och titta i en butik som vi inte har varit i sen den öppnade, när det nu var.. I våras, tror jag(?) Vi skulle bara titta, kul att se hur det såg ut, tänkte vi.

Med sex par jeans, fyra BH:ar, två nattlinnen, en höstjacka, en badrock, två mysbyxor, vantar, en massa strumpor, sandaler och tre gångmattor lämnade vi stället mycket nöjda. Vi som bara skulle titta.


Nåja… Det blev inget onödigt iallafall, för det blir både födelsedag och jul snart och många paket ska det vara då, tycker Sandra. Det mesta sparas till dess och vips så blev det avklarat också J

Precis innan dom sista kvällsstrålarna försvann från tomten så grillade vi lite revbensspjäll och njöt av minnena efter vår härliga semester.


Idag har vi bara några mindre ärenden att klara av på förmiddagen, och sen längtar vi mest efter att Sandra ska komma hem. Hon gillar ju inte att man kastar sig över henne med en stor kram, men en försiktig brukar gå bra. Man får lägga band på sina känslor lite ♥


Ha en fin dag!

.