onsdag 10 september 2014

Bröllopsdag x 15


Eftersom vi inte har haft möjlighet att fira våra bröllopsdagar genom åren, så passade vi på att fira alla på en gång igår ;) Eller, vi firade iallafall bröllopsdag. Och på rätt dag.


15 år som gifta. Fast vi hade varit ett par ganska många år innan vi gifte oss, förstås. Hursomhelst så var det väl på tiden att vi firade lite, tycker jag.


Ska jag vara helt ärlig så har vi nog glömt dagen vissa år, trots ett datum som borde vara enkelt att komma ihåg. Fast vi har ju haft lite annat att hålla reda på, så det är kanske inte så konstigt, trots allt.


Dom gånger vi har kommit ihåg det så har vi ju oftast inte varit lediga, men vi har väl firat lite nu och då, oavsett datum, istället. Det finns ju alltid anledning att fira livet och kärleken. Alla dagar, eller iallafall dom dagar man kan, och vill J


Så egentligen har vi firat oss själva ganska många gånger, så vi kan nog snart fira guldbröllop ;)


Må allra bäst, och ta vara på tillfällena som kommer. Stora som små..

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Men vilka underbara bilder, snålvattnet bara rinner till utan att jag kan göra ett dugg åt det.... Fira på ni och njut av att kunna göra precis vad ni vill.
Kramar och grattis på bröllopsdagen ❤️

Annika N sa...

Mmmmm..så gott allt ser ut !!! Fina bilder :-) Hoppas ni får många lyckliga år framåt tillsammans..Grattis <3 Kram Annika

Bellan sa...

Stoooor GRATTIS!!! Härliga bilder och ni är så värda att kunna fira och ta igen alla år ni inte kunnat fira :)

Kramar, kramar och ännu flera kramar ♥
//Bellan