torsdag 14 augusti 2014

Sköna vardag

Det hände inte så mycket igår heller, mer än fortsatt pysslande och grejande, sånt som vi inte kan göra när Sandra är hemma.

Lite städning och förberedelser och lite mailande och slappande var väl ungefär vad dagen bestod av. Sen kom ju damen hem och då var det fullt upp med det. Hon hade haft det bra, och var glad över att ha Jane tillbaks igen J


Det behövdes dock inte så mycket för att det skulle bli utbrott mitt i lugnet, men det berodde säkert på tröttheten som kom efter det att spänningarna släppte. Dagarna på dv och korttids hade gått jättebra och Sandra hade varit lugn och mått bra hela tiden.

Glad över att vardagen är igång hade hon frågat om kommande vecka några gånger för att försäkra sig om att allt var som vanligt igen. Hemma ville hon dubbelkolla det hela, så vi gick igenom schemat vi med, och sen var hon nöjd J

Förutom den lilla skörheten under ytan, och utbrottet som kom vid lite för höga krav än vad hon klarade i situationen så gick kvällen bra. Natten har varit lugn och hon har nog sovit ikapp sig, så som hon kan göra ibland numer. Fantastiskt att kunna sova ordentligt istället för att fortsätta ånga på tills hon däckar!

Ja, idag är hon som sagt ledig. Men det är kanske inte så dumt så här efter dv-start med tröttheten som kom. Imorrn är det dv igen, och det ser hon fram emot.

Ha det så bra!.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter skönt det, att hon har haft det bra på DV/Kortids. Så skönt det måste vara, att Sandra kan sova ikapp lite nuförtiden så hon slipper må som hon gjorde förr när det varit för mycket.
Hoppas att ni får en bra dag <3
KRAMEN

Bellan sa...

Det låter som allt gått hyfsat bra om man jämför med hur ni haft det innan. Nu hoppas vi på att den här torsdagens ledighet gör att Sandra kommer ikapp sig själv lagom till helgen.

Kramar om <3
//Bellan

Tina sa...

Ja det är skönt för alla när det börjar bli vardag igen ! Kramar

Mamma Z sa...

Läser ikapp lite :) ser att du har lite huvudbry du med inför framtiden om vad som händer med våra när det är läge för att flytta hemmifrån.. Ja det är inte lätt och ännu värre när man hela tiden skall ta vara på rättigheterna själv.

KRAM