onsdag 23 juli 2014

Flygande nöjen och fixande anpassningar

Här njuter vi ledigt och har det bra i den superhärliga sommarvärmen, var och en på sitt vis…


Jädra katt! Ärligt talat så trodde jag han var för klumpig för att ta en fågel L

För övrigt så har vi hunnit både nytta och njuta på vår ledighet så här långt. Och än är vi ju lediga och hinner fortsätta med det. Till imorgon em, närmare bestämt, då jag ska hämta hem Sandra från korttids igen.

När vi ”semester-testade” husbilen förra veckan, så märkte vi ju att det var lite detaljer som behövde justeras, så det har Göran pysslat med medan jag har klarat av lite städning och schemafixande.

Bl.a. har han byggt om toa-stolen så den liknar en vanlig toa så långt det är möjligt. Lite andra åtgärder är också gjorda när det gäller toa-bestyren, men det vill jag inte skriva om här. Det är en hel del pysslande iallafall, och vi hoppas att det kommer fungera med dom anpassningar som nu är fixade. Annars blir det svårt att campa med Sandra framöver.


Vi räknar med en träningsperiod, så vi har slagit in ett par överraskningar som lockbete. Och ja, hon kommer att få paketen oavsett hur det går. Att försöka, och göra så gott man kan är gott nog för uppmuntran!


Förutom toan så var det lite justeringar av bältena som Göran satte på plats tidigare i våras, samt sol-film till fönstret där Sandra sitter när vi åker. Solfilmen ska vi brottas med nu, faktiskt. Det verkar inte så plättlätt, precis, men vi ska försöka utan att bli osams ;)

Angående gårdagens inlägg. Om det är så att det ”bara” är ljud från grannar det handlar om så kan man få ljudisolerat som bostadsanpassning. För Sandra räcker inte det, men kanske nån annan kan ha nytta av den att veta om det iallafall.


Jag önskar er en skön dag!

.

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Tänk att Sune fortfarande kan överraska... Det ligger ju i katters natur att ta fåglar, även om vi tycker att det är väldigt synd. Vi ser ju helst att de bara fångar möss.
Hoppas ni får ordning på solfilmen utan hård ordväxling ;)
Kramar om i sommarvärmen <3

Anonym sa...

Dessa katter,underbara och ändå rovdjur.
En av mina döttrar har en katt som släpar hem fågelbyten och det är inte alls trevligt för människorna..de bor så lantligt att katten är ute när den vill (kattlucka).
När jag tittar på toastolen undrar jag om det är själva stolen som behöver vara lik eller om det rentav är svårt med att hela rummet är annorlunda?
Hemma har vi ju inte träväggar i badrummen så det är också stor skillnad.Hoppas att Sandra vänjer sig (även om det tar väldigt lång tid) för det är ju ett optimalt sätt att semestra liksom.Tills hon vant sig kan ni ju göra korta trippar då och vänta med de längre.
Nu ut till solstolen!
Annette

Anonym sa...

Hej!
Det är så roligt att läsa dina inlägg. Fyndig överskrift. Hur klarar Sandra sommarvärmen?
Hälsn. Kristin

Anonym sa...

Hoppas att Sandra haft det gott och att ni känner er lite piggare efter lite ledigheter.
SAKNARKRAMAR <3