måndag 7 juli 2014

Återträffen

Jag ringde (och väckte…) chauffören igår morse och hon blev glad, för hon har ju längtat efter Sandra lika mycket som Sandra har längtat efter henne. Det blev ett kärt återseende, om än ganska kort och ”Sandra-anpassat”. Det kändes bra iallafall J


Eftersom jag inte har frågat om hon vill vara med i bloggen så får ni nöja er med att se Sandra på fotot. Den fina originalbilden är på framkallning till Sandras fotopärm ♥

Efter den korta visiten så var ”stora lilla damen” ganska skör men nöjd. Skör för att hon inte var riktigt okay, nöjd för att hon just träffat sin fina chaufför. Aptiten var inget vidare och inte orken heller, men eftermiddagen blev lugn. Sandra spelade en del på paddan och var nöjd med det.


Min migrän ligger på lur igen, sen igår morse L Undrar lite hur många migräntabletter kroppen kan tåla, men är ju innerligt glad så länge dom gör nytta! Slipper jag bli liggandes som sist varje gång så får man liksom vara tacksam.

Dessutom känns det väldigt bra att tabletterna finns på recept, och att vi har förmånligt subventionerat i Sverige, på dom flesta mediciner. Bara att köpa Diclofenac på recept istället för utan gör att jag (med min konsumtion) tjänar över 200:- i månaden. Dom pengarna kan man ju ha roligare för när migränen har gett sig ;)


Nu är vi iallafall långlediga, och dessutom utan större planeringar.

Så. Himlans. Skönt.

Jag ska rensa bland alla hundra kom-ihåg-lappar som ligger och dräller lite varstans, för det är nåt som verkligen ligger efter. Alltid lika spännande att se om jag hittar nån som jag hade behövt hitta tidigare… Ja, sen är det ju det vanliga, med handling, städning, schemafix, planering och fylla frysen med portioner av maträtter, förstås.

Men annars – Bara Njuta! I fem dagar! J


Ha det så toppen ni med, jag kanske inte kommer ha så mycket intressant att komma med varje dag den här veckan, men nåt inlägg kommer säkert.

(Tack till Annette för din nya mailadress)

.

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Vad kul att ni fick till ett litet möte med Sandras kära chaufför. De måste ha blivit ganska nära efter så många år i samma bil.

Njut nu av ledigheten och hoppas att du inte hittar allt för många "försenade" lappar ;)
Kram till er <3

Anonym sa...

Härligt med ledigt!
Måste skratta för jag har också rätt många komihåglappar här och där,fler nu sen Hanna flyttat faktiskt.
Det är telefonsamtal,saker som ska köpas,saker som ska ordnas mm mm.Listan minskar iaf och det är bra för man vet ju aldrig exakt när minnet sviker pga ålder.
Hoppas ni har det toppen!
Annette från solstolen

Anonym sa...

Hoppas ni har det toppen och bara njuter nu..KRAM <3

Bellan sa...

Har en liten lugn stund och passar på att läsa ikapp härinne. Men tankarna är hos er ofta!

Hoppas ni njuter ledigt de här dagarna och att det fungerar som det ska!
Massvis med kramar kommer här <3
//Bellan