fredag 2 maj 2014

Pigg o gla’ en hel da’


Det var en piggelin som vaknade igår, efter att ha sovit ikapp sig ordentligt. Fantastiskt härligt varje gång det händer! Ja, att hon sover ikapp sig och inte blir sjuk av tröttheten. Piggelin var damen förresten hela dagen, och allt funkade smärtfritt från morgon till kväll.

Det var för kallt för att sitta ute och blåsa såpbubblor dock. Lite besviken blev Sandra över att vi fick roa oss inne istället, men en utvilad tjej klarar motgångar bättre än en trött tjej, så det gick bra ändå.

Idag är det utflykt hem till Jane som gäller, och den utflykten är återkommande var fjärde vecka. Precis lagom ofta för att det ska bli nåt extra och roligt som inte kräver schema på samma sätt som vardagliga aktiviteter gör.


Jag ska väl ta och dammsuga lite för det hanns ju inte med när vi var korttidslediga, och kommande korttids är rätt fullbokad också, så jag vet inte när vi ska få städat här annars. Men huvudsaken vi hinner med det mest akuta, vi är inte så nogräknade med såna detaljer längre. Man får liksom vara glad om man hinner duscha ibland ;)

Fredagar är ju lite kortare, dels för att Sandra är tröttare på fredagar och dels för att Jane och jag har ett litet möte innan dagen är slut, där vi checkar av veckan lite.

Göran ska iväg på ett jobb som har blivit uppskjutet ett par gånger och sen är det ju helg. Jag önskar er en fin sån, helt enkelt J


.

5 kommentarer:

Bellan sa...

Åh, vad skönt att lilla damen har sovit ut. Det underlättar säkert betydligt för er alla.

Ha nu en skön helg ni också!
Kram <3
//Bellan

Anonym sa...

Jag önskar också er en fin helg. Så skönt med utsövda barn. Här är det mycket sömnlösa nätter både för mor och dotter och det är rätt jobbigt måste jag säga... Alltså för oss båda menar jag.
Såpbubblor har jag glömt att man kan göra. Idag är det hemresa för G men nästa gång hon kommer hit kanske...
Kramar från Marielle

Anonym sa...

Ett litet ps, jag har säkert sagt det förut, men det kanske inte gör nåt: Jag tycker att din blogg är så himla bra!
Polär Marielle

Tina sa...

Önskar er en lugn och fin helg <3 bästaste finaste Nina här kommer massor av kramar

Annelie L sa...

Härligt med en pigg och glad tös. Städa, det är alldeles för högt skattat, lite grus, damm och katthår, vem behöver må dåligt av sånt ? Nä viktigare saker finns det här i livet. Kramar om och saknar ❤️