söndag 4 maj 2014

Operation reparation

Imorrn är det dags för den där operationen och jag är nog lite nervös tror jag. Jag har inte hunnit tänka så mycket på den, men tror nog att kroppen reagerar som den vill ändå. Fast det ska säkert gå bra alltihop. Det är ingen stort ingrepp och jag kommer ju hem igen samma dag.


Lite pusslande blir det ju alltid när det händer saker utanför schemat. Jag kollade med korttids direkt, om dom hade möjlighet att ta emot Sandra med kort varsel redan som i eftermiddag, men det gick ju inte förstås. Dom har ju fler att ta hänsyn till så det var inget jag räknade med, men man vet ju aldrig och det är ju den enda avlastningen vi har eftersom släkten inte bryr sig.

Nu har vi löst det ändå, vi är vana att hitta lösningar så det brukar gå bra för det mesta. Det var väl mest att jag måste hinna med alla duschningsprocedurer utan att Sandra märker det. Ikväll får jag smyga ner när damen har somnat och imorgon får jag gå upp i ottan, innan hon vaknar.

Göran passar ”änglavakten” och så hoppas vi att Sandra sover och inte märker nåt. För hon blir bara orolig över att veta saker som hon inte behöver veta, helt enkelt. Inte för nån operation, det förstår hon liksom inte, men för att det händer saker utöver hennes schema. Det är bäst att hon bara har sitt att koncentrera sig på.

Jag har räknat ut att jag kan äta lite frukost och, framför allt dricka kaffe, om jag gör det före fyra, så det tänkte jag göra och då ska jag hinna duscha också innan Sandra ska upp klockan sex. Sen får ni gärna hålla en tumme för att dagen går enligt planen och att min axel blir hjälpt av ingreppet.


Jag återkommer troligtvis på tisdag. Om inte annat så har jag ju ett pekfinger på andra handen att knappa in en hälsning med ;) Må så gott!

.

6 kommentarer:

Bellan sa...

Jag håller alla tummar jag har och hoppas på en lyckad morgondag!
Kramar <3

//Bellan

Anonym sa...

Lycka till och hoppas på snar återhämtning. Uppskattar din blogg. Har en dotter med AS så känner igen mig i mycket. Just avsaknad av förståelse från utomstående som inte är insatt i funktionshindret.//Kristin

Annelie L sa...

Håller tummarna och tänker på dig ❤️ Hoppas allt går enligt planerna och flyter friktionsfritt.
Kram Sötnosen

Photo by Maria sa...

Det går säkert jättebra med operationen och hoppas att Sandra inte märker av några förändringar..

Kram Mia

Anonym sa...

Håller tummarna för dig,både för operationen och ett snabbt tillfrisknande!
Annette

Lena sa...

Håller alla tummar att det går bra <3
Klart det är nervöst även om det inte är ett stort ingrepp, jag skulle inte kunna sova alls.
Kram och lycka till nu <3