lördag 3 maj 2014

En helt vanlig dag

Jag har inte så mycket att komma med idag. Antingen har det inte hänt nåt nytt av intresse eller så har jag lite skrivtorka, jag vet inte riktigt. Jag är nog lite ofokuserad, tror jag. Det är en del andra tankar som tar plats och det är inte nåt som hör hit så då blir det väl inget över att skriva om på nåt sätt.


Sandra har haft ett par bra dagar med gott humör, så hon verkar ha återhämtat sig bra nu, efter ett par veckors svacka. Göran och jag är väl inte jättepigga, men ikapp någotsånär iaf, och det är ju inte så dumt, faktiskt.

Gårdagen blev som planerat, Göran jobbade och jag slappade. Bra arbetsfördelning, tycker jag ;) Sandra var på utflykt och var helnöjd när hon kom hem, och Jane och jag hade ett litet möte innan dagen, och veckan, var slut.


Helgen kommer väl att bli lugn, som vanligt. Vädret får bestämma om det blir såpbubblor eller pussel och Sandra verkar tillfreds med vilket som. Korttidsväskan ska packas och mer blir det nog inte, antar jag. Ja, dom vanliga rutinerna förstås, och det brukar inte hinnas så värst mycket mer.

Ja, roligare än så blir det inte idag, så jag får väl önska er en skön helg och återkomma imorrn igen. Ta hand om er.

.

1 kommentar:

Tina sa...

Ta hand om er också <3 kramar