måndag 26 maj 2014

Äntligen helg

Sandra mådde okay igår efter lördagens ”lilla lagoma” utflykt. Hon var så glad och nöjd så det var nog ett bra beslut att chansa som vi gjorde.

Hon ville ju skriva på datorn om utflykten, så det gjorde vi. Men när jag skrev ut det hon hade gjort så var färgen nästan slut (eller om den hade torkat) i Sandras skrivare. Typiskt.


Det går liksom inte för sig att det strular när Sandra är med. Då måste det bara funka. Sandras jobbdator, och skrivare, är hjälpmedel från hab, men vi skulle ha mycket mer nytta av den om jag fick lära mig programmet ordentligt.

Det var meningen att jag skulle få vara med på en utbildningsdag, som dom sa skulle vara nån månad efter Sandra äntligen fick hem datorn, efter ett par år av strulande. Nu har det gått ytterligare ett par år och än har jag inte fått lära mig hur man gör. Så det blir inte lika bra som det skulle kunna bli, förstås. Nu behöver bilderna på lärarna bytas ut mot bilder på assistenter, t.ex. och jag kommer inte ihåg hur man gör.

Nåja, gårdagens strul hade kunnat sluta i jordens utbrott, men Sandra tog det jättebra. Jag fick göra om alltihop på min dator och jag har ju inte samma program så det blev lite provisoriskt. Samma text iallafall och damen blev nöjd.


Själv har jag knaprat migräntabletter sisådär var tredje timme ett par dar, och i morse trodde jag att den skulle komma upp innan den hann börja verka. Pjhu! Men nu är vi ju lediga ett par dar så nu får man ju må som man mår utan att det drabbar nån. Tur ändå att det finns tabletter så man åtminstone kan hålla sig upprätt.

Skönt att Sandra mår okay och kom iväg som hon skulle. Nu ska vi försöka koppla av lite så länge ledigheten varar. Jag tackar så mycket för kommentarer och tips jag fått och önskar er en fin vecka!



.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Vila dig nu allt vad du kan och allt vad du orkar. Hoppas du tråkar ut huvudvärken så att den försvinner från ditt vackra huvud ❤️ Kramar till dig ❤️