måndag 30 september 2013

Obetalbara veterinärbesök

Jag har inte haft någon ork över för bloggen i helgen, men nu tänkte jag försöka få till ett inlägg iaf.

Sandra var ju jättetrött i fredags, och somnade före Bolibompa. Men efter hela nattens sömn var hon sig lik igen, pigg och glad. Skönt när det hjälper med sömn J

På tal om sömn så har Neurobloggarna tema om just det den här veckan. Gå in där och följ oss. Jag ska försöka få ihop nåt jag med sen.


Jag har haft en nackspärr som heter duga i nästan en vecka, men nu börjar den nog ge med sig iaf. Nackspärr har jag haft förr, men det här var nåt i hästväg, jag var nästan kräkfärdig.

Jag vet inte om ”vad det nu är” i axeln/armen gjorde att det förvärrades, men skit samma. Farligt är det ju inte, även om det var jobbigt. Nu är det iaf bättre igen, och jag är tacksam så länge mina krämpor går över. Jag har många vänner som lever med ständig värk och jag tänker lite extra på dom när jag får tillfälliga ondheter. Det är inte så värst synd om mig, faktiskt!

Idag hade vi tid för vaccination av Sune-Bulan. Det var kattsnuva, kattpest och rabies som var tänkt. Men rabies tas vart tredje år, så det behövdes ju inte förrän 2015, och det var samma lika med kattpesten. Kattsnuva behövs inte till innekatter och så var det med det.

Sune slapp spruta och vi slapp betala, bättre kunde ju inte det besöket gå. Vad det gäller ”hostan” han har så lyssnade veterinären på lungor o hjärta och jag berättade att det är väldigt sällan, att han i övrigt mår bra och att han är avmaskad nyligen. Så vi kunde lugnt avvakta och behövde inte göra nåt mer om det inte förvärrades. Så bra då J


Efter det åkte vi och fick den tråkiga veckohandlingen gjord och nu har vi bara njuta kvar av idag. Egentligen hade jag en tid hos optikern på eftermiddagen, men med tanke på hur jag har mått, och mår, så ändrade jag den. Nästa vecka är betydligt lugnare, och så slipper man ha alla tider att passa på samma vecka.

Imorrn är det möte i skolan och lite andra ärenden att passa på med när vi ändå är ute och far. Sen är nog snart alla komihåg-lappar avbetade. Jösses så skönt det ska bli J

Jag önskar er en fortsatt fin dag och kväll!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Hoppas du är bättre i nacken nu så du får må bättre!

Vad skumt det där med vaccinationen. Hmm... måste nog ringa veterinären för de ger tydligen olika bud. Min vet. säger att man kan dra med sig smitta med skorna in till innekatter... Och Sune vistas ju ändå ute rätt mycket... Undrar vem man ska lita på och hur det ligger till egentligen??

Hoppas ni har en skön dag iaf!
Kram ♥

//Bellan

mizs sa...

aaaaw kattenn, så fin. Älskar katter!!