onsdag 18 november 2009

Shit!

Vaknade klockan tre!!!! Eller, egentligen varje halvtimma och gav upp klockan tre… Ryggen gillade inte vår dag på stan igår :/ Konstigt nog går det bra att sitta. Eller så beror det på att jag har tagit tabletter?.. Nåja, det går väl över en gång till. Hoppas det inte blir värre bara, för jag har ingen lust att sjukskriva mig igen!

Igår var iaf en bra dag, ända till kvällen då ryggen inte ville vara med längre. Först till optikern och blev nästan 10.000:- fattigare lagom till jul. Men vi har ju inte så många att köpa julklappar till som tur är!

Det var ju bara drygt ett år sen jag skaffade glasögon och tydligen kan man behöva byta rätt fort igen så här i början, eftersom ögonen slappnar av efter ett tag. Sen bör det inte bli oftare än vart 3:e år, sa hon, och det tackar man ju för!!! Visserligen byter jag gärna glasögon, det är ju kul med nytt, men… man behöver ju lägga pengarna i andra hål med.

Nu var det ju ett par solglasögon också, men dom kostade bara 300, för färgen, eftersom dom hade ett erbjudande att man fick ett par på köpet. Så det var ju lite bra ändå. Det blev progressiva tillslut, efter mycket velande för och emot. Vi får väl se om jag vänjer mig…

Jaha, lagom till jag var klar hos optikern hade ju affärerna öppnat så det var bara att börja ränna i dom. Vi hittade nästan allt vi hade på lappen, iaf det som var viktigt, och det var otroligt lite folk och inga köer. Skönt!

Det blev ett besök på pizzerian också och det var ju gott. Sen mathandling innan vi åkte hem, strax efter fyra nån gång, trötta men nöjda.

I måndags skulle vi göra pannbiff att frysa in, men hade inga ägg, så vi åkte iväg till en grannort och köpte det. När vi ändå var där så åkte vi runt och letade upp ett av dom boenden som finns, och som har just den planlösningen vi är ute efter. Det var kul att se hur det såg ut på riktigt och det stämde ganska bra överens med min fantasi. Fast uteplatserna var lite väl små… Det är ju inte det som styr ett bra boende, men i fantasin var dom större… Vi ska be om ett studiebesök, men det tar vi på nästa möte vi ska ha om ett år.

Idag har vi inga planer alls, och det känns bra. Sandra kommer ju hem efter skolan och vår ledighet är slut för denna gång. Om min rygg vill så blir det kanske en prommis under förmiddagen. Om det slutar regna… Nej, jag tillhör INTE dom som tycker att det inte finns några dåliga väder!... Fast det finns bra kläder, det gör det, och man KAN gå ut i regn, jadå, men vädret är lika dåligt för det! Göran brukar få ut mig ändå och det är ju skönt när man kommer in igen. Vi får väl se hur det blir. Igår hann jag varken med prommis eller cross, så jag skulle ju behöva det, förstås…

Nä, nu blir det en andra kopp kaffe! Jag som tänkte gå och lägga mig igen när jag hade mjukat upp ryggen… Fastnade vid datorn och då blir ju inte ryggen särskilt mjuk, precis… Och nu är klockan som den brukar vara när jag går upp och jag känner mig för pigg för att sova! Dags att släppa ner katterna och ge dom mat.

Må så gott, alla läsare!
Kramen!

6 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Håller tummarna för att ryggen inte blir värre nu igen!

Kram Mamman

Photo by Maria sa...

Jäkla rygg.. Hoppas den blir bra fort denna gången..
Regnigt väder gillar inte jag heller att gå i men oftast är det ganska skönt bara man kommer ut och det inte vräker ner..

Ha nu en bra dag och hoppas som sagt att ryggen vill vara vän med dig..

Kram
Mia

AkH sa...

Hej, hittade hit av en slump! Alltid roligt att upptäcka nya bloggar! Bloggar om vardagen och livet (har själv en blogg med mycket pyssel, men också om vardagen).
Hoppas du mjuknar till och blir bättre i ryggen och att du får en bra dag!
Anna-Karin
hemochting

Mona sa...

Hoppas du snart blir frisk o kry igen. Du kanske blir lite gladare iaf när jag berättar att du får brev imorgon :) Snopet va´?
Göran får gärna ringa gubben om bilråd. Om ni nu inte bestämmer er för att köra till Ryd när ni har korttids, för DET hade varit så kul.
KRAMAR

Skalmans mamma sa...

Usch så jobbigt med ont i ryggen! Hoppas att det snabbt blir bättre. Inte springa runt på stan på ett tag nu ;-)
Kram

Sussi sa...

Ja du ska också ta mig iväg och fixa nya glasögon.Sitta vid datorn är inte bra vare sig för rygg ont eller på hälsning av skalle per.
Hoppas att ryggen håller sig OK, gå och lägg dig en stund NU!