måndag 16 november 2009

Lite "bara-vara-tid"

Så var det ledigt då! Ibland längtar man som tusan efter lite andrum och ibland bara kommer ledigheten plötsligt. Den här gången bara kom den, plötsligt. Men skönt är det förstås ändå! Kanske mest för att vi inte har några direkta planer. Jo, lite fix å trix, men inga större grejor. Vi hinner ”bara vara” en massa och det är skönt!

Ryggen gör sig lite påmind än, men i jämförelse så mår jag prima! Man får ju vara lite försiktig, förstås. Njuter ju av att kunna sitta, både till morronkaffet och tv-kvällen. Vi får väl se om det blir nån bastu nu när vi är lediga, men då får jag nog stå. Det började där, nämligen… Eller, jag kände ju av ryggen innan, men vi bastade när vi hade korttids för en vecka sen, då vi hade varit på mötet, ni vet. Lite stel i ryggen hade jag varit ett par dar och när jag reste mig i bastun blev det ryggskott av det! Ingen bra sittställning, alltså!

Men nu är det färdigtjatat om min rygg! Idag har vi ingenting bokat! INGENTING! Det ni! Så det blir väl en hel del ”bara vara” lite prommis å lite mys å lite vin ikväll… Skulle för all del kunna hitta på lite nyttigt också, men jag tror jag skiter i det, helt enkelt! Japp!

Imorrn blir det en sväng på stan och akta sig för svininfluensa. Lite handla å bli bankrutt hos optikern. Sen mys för resten för lediga är vi ju ända till onsdag 14.30 :)

Undrans, förresten, hur man gör för att sprida sin blogg? Om nu fler skulle vilja hitta mig? Det är ju frågan, förstås… Glad blir jag ju iaf för alla läsare och kommentarer! Men nu måste jag bara tipsa om en annan blogg som jag ramlade över. Med risk för att ni överger mig då… Men den är ju för himla roligt skriven! Rekommenderas! En sån skrivkonst skulle man ha…

Ha det kanon!
Kramen!

7 kommentarer:

spiderchick sa...

tack för snäll comment =)

Photo by Maria sa...

Det finns en sida som skall hjälpa till att sprida bloggen, minns inte vad den heter.. Men jag testade den ett tag men det hjälpte inte.. Det bästa spridningssättet tror jag är att läsa andras bloggar och kommentera dem..

Ha nu en goer ledighet.. Batteriladdning behövs alltid, ibland mer ibland mindre..

Kram på dig
Mia

Sussi sa...

Ja ha ja hur går det med ????? tänkte mest på vinet, jo visst är det nyttigt med ett litet glas då och då, men men
Hoppas att ni passar på att mya och kankse vara lite nyttiga?
Kram
Sussi

Mona sa...

Nina, jag överger dej ALDRIG!!!!!!
KRAM

Photo by Maria sa...

Gomorron frun!!

Snöflingorna på min sida tillhör inte bakgrunden utan den lägger man in som javascriptcod som man hämtar på en sida.. Vill du ha snöfall på din sida så kan jag försöka hjälpa med en förklaring, bara att hojta till..

Vi har fått sätta för på två ställen där Gusten varit och rivet så än så länge har han inte hittat nytt ställe..

Ha en bra dag..

Kram
Mia

Jeannette sa...

Hej min vän
Ack nej dej överger vi inte sen kanske jag inte har tid att läsa här varje dag ( fast jag försöker) Och ett glas vin måste man kunna unna sig :) kramar ha det underbart på din lediga tid. kram kram http://jeannette.rojnert.se/

agneta sa...

Hej Nina! Du kommer nog att få dras med mig här någon gång emellanåt, så helt försvinner jag kanske inte! Vad bra att du unnar dig lite egen tid, arbetet finns nog kvar när andan faller på! Man måste ju "ladda batterierna" ibland!
Kramen Agneta