fredag 27 november 2009

Så var det fredag igen

Igår blev det en prommis utan stavar, eftersom vi skulle få besök sen och jag inte hade hunnit duscha innan. Skönt att vi hann med en runda iaf, för i förrgår blev det ju inget av med det. Idag ska vi nog ta minst en sväng och idag får stavarna följa med. Ryggen är mycket bättre nu, sen igår, faktiskt. Det beror säkert både på stavarna och massagen. Äntligen börjar det släppa! Ja, akut var det ju bara första dagarna, så jag har ju kunnat röra mig rätt bra ändå, mot slutet.

Efter prommisen kom ju ett par släktingar på snabbvisit. Göran grattades och vi fikade lite. Det kunde ju inte bli så länge eftersom Sandra inte hade fixat besök när hon kom hem. Men det var roligt att ses en stund iaf.

Medan vi fikade åkte en blomkruka i golvet, den första som gick sönder sen katterna kom hit. Det får man väl ändå säga är bra, med tanke på hur dom for runt här i början. Några krukor och lampor har åkt ner, men inte gått sönder tidigare. Min reaktion var bara ”Guuuuvaaaaskööönt att Sandra inte var hemma” För hon hade fått världens utbrott. Nu har vi bytt krukor i vardagsrummet, till dom två blommor vi har där, så dom har likadana krukor båda. Inte lika fina som dom vi hade innan, men helt okay.

Jag har ändrat mig väldigt mycket sen katterna kom hit. Förut hade jag gått och köpt två nya fina krukor… Jag är inte alls lika noga med saker och ting längre och ni ska veta att det är skönt! :) Som strykningen, t.ex. Tänk vad mycket tid man sparar på att inte hålla på å stryka alla kläder! Skulle nåt vara jätteskrynkligt så får man väl ikläda sig å plocka fram strykbrädan, men hittills har det inte hänt sen vi skaffade katterna. Otroligt! Jag som var sååå noga med det förut och aldrig skulle kunna tänka mig att skippa det.

Och Sandras kläder som måste matcha… Nä, jag har inte tid längre! Nu är jag nöjd om det inte ”omatchar” :) För nåt år sen, när Sandra hade långt hår, matchade jag t.o.m. hårsnoddarna!

Tack snälla Mia för hjälpen med flingorna, det var ju inte svårare än att byta bakgrund, bara man vet vart man hämtar dom… Nu får jag nog vara nöjd med julen här inne :) Tack för alla komplimanger också! *glad*

I helgen blir det väl lite jul här hemma också, men vi brukar inte ha så mycket. Sandra blir stressad av julen så vi brukar tona ner den så mycket vi kan. Men lite jular vi förstås, för även om den stressar så tycker hon om julen. Det gäller att balansera på ”lagom” liksom.

Nu är det dags å fixa här innan jag väcker Sandra. Sen är vi långlediga, minsann!

Ha det toppen, gott folk! Skön helg på er!

2 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

Härligt att du börjat tänka om! Det är skönt när man får sig en sån tankeställare!

Får så dåligt samvete, när jag ser dig tacka för snöflingor fram o tillbaka.. Jag hann ju aldrig hjälpa dig, som jag lovade. Du var för snabb där...(eller jag för långsam).. ;-)

Hoppas ni får 5 HÄRLIGA dagar tillsammans!
Kramen

Photo by Maria sa...

Ja ibland behöver man något så man ändrar sinamåsten lite och i ditt fall blev det katterna :-)

Varsågod.. Jag hälper så gärna om jag kan :-)

Ha nu en bra fredag och 5 härliga lediga dagar..

Kram
Mia