fredag 6 november 2009

Det blir inte alltid som man tänkt...

…men oftast blir det bra ändå :) Klockan två, igår, ringde telefonen och det var taxichauffören. Bilen hade pajat, precis innan hon var framme vid skolan, och dom hade ju ingen annan bil att skicka mitt i skolhämtningstiden. Sån himlans tur att hon inte hann hämta Sandra först! Det hade oroat! Fast otur för personalen i skolan, förstås…

Men Göran åkte direkt, så det blev ”bara” ca 45 min. senare för dom. Sånt som kan hända och inget nån kan hjälpa. Det löste sig bra och Sandra var så nöjd när hon kom hem :) Pappa hämtade och vi hann inte med nån medicin och dusch. Det gillade hon! Haha! Fast jag gillar inte att håret inte är rent idag… Men jag har ju bara att stå ut med det. Och hoppas att medicin och dusch går smidigt i em, för vi kan inte hoppa över det två dagar i rad.

Dessutom måste vi hoppa över det imorgon, för då ska vi till mina föräldrar och då hinns det inte heller… Så idag bara måste det bli, hur lång tid det än tar…

Som jag skrev för ett par dar sen, så funkar det mycket bättre med Sandra och katterna nu, och det känns såå bra! Visst händer det saker fortfarande, men i det stora hela funkar det, och om hon mest mår bra av katterna så är det ju både roligt och lärorikt för henne.


Förut vågade hon inte gå in i sitt rum, men nu fixar hon det, och hon stänger dörren om sig, och kommer ut igen när hon vill det. Fast hon har inte riktigt fått kläm på att stänga dörren utifrån, så den står ofta på glänt när Sandra inte är i sitt rum.


Och vi har väääldigt nyfikna katter! :) Särskilt Åke är på allt han ser och hör! Igår upptäckte Göran att Sandras dörr stod på glänt, så han stängde den. Fast han glömde kolla på vilken sida av dörren katterna var… Plötsligt hade vi bara en katt, så jag började leta. Ja, ni gissar rätt! Åke hade jättekul med Sandras blommor, så honom gick det just ingen nöd på. Och Sandra märkte inget, så det var ju bara att ta ut Åke och sopa upp all jord.


Ni som följt min blogg vet ju att det inte är städningen som är jobbig när sånt händer, utan Sandras reaktion. Det blir nästan alltid utbrott om nåt åker i golvet här. Mitt fokus när nåt händer är alltid på Sandra. Så Åkes lilla varv i Sandras blommor var mest rolig, eftersom Sandra inte märkte nåt. Och Åke hade ju haft väldans skoj!


Jaha, fredag igen då? Undrar vart veckorna tar vägen? Det gäller att ta alla tillfällen att njuta av livet medan man hinner… Idag mår jag iaf bättre, så det blir nog en prommis när Sandra har åkt iväg. Damen ska rida i skolan så hon är så nöjd så! Göran sover men jag hoppas att även han orkar ut, för promenera hinner vi inte på helgerna, så man vill lixom passa på.

Jag ska nog ringa och boka tid för ögonkoll också. Märker att det börjar bli lite suddigt igen så det är nog dags att byta glasögon innan huvudvärken kommer tillbaks. Särskilt här vid datorn skulle det behövas, märker jag. Men det är ju lätt fixat :)

Ha det nu toppen och njut allt ni orkar!
Kramen!

4 kommentarer:

Nattmia sa...

Härligt att det funar bättre med atterna nu och med Sandra med förstås..

Skönt att det funkade med att Göran kunde hämta Sandra och att det inte blev fel för henne..

Bilderna i min blogg fixar jag i ett program som heter photoscape som du kan ladda hem gratis på nätet, bara sök det ordet så hittar du det..
Sen när jag lägger in texten så gör jag ju det i picnik.com..

Ha en bra dag..

Kram
Mia

Myrra sa...

Hoppas att du kryar på dig snabbt nu när ni ska åka till dina föräldrar! Det blir roligt för er att träffas igen, men jag minns inte om de bodde långt bort. Du kanske har en lång bilresa framför dig!

Så fint att det går bra med Sandra och katterna tillsammans. Ja, jag tror att många mår bra av att umgås med djur på nära håll. Men ett tag tyckte jag det var så synd om er, när de förstörde så mycket. De har det säkert jättebra hos er, de ser ut att trivas förträffligt på de fina bilderna du visar oss! Tack för dom Nina! Och tack för din fina blogg, det är så roligt att hälsa på här!
Önskar er en fin helg och att du får vara frisk!
Krama om varandra från Myrra!

Mamma Tanja sa...

Jo det gäller att stå på sig minsann. Åker till NY nästa lördag och blir borta en vecka. Kommer att sakna barnen men rå om mannen. Kan behövas det också. Vad bra att dte går bra med katterna. Och hjälpmedelsmässan var inte så mycket att ha...
Kram Tanja

Patricia sa...

Tur det löste sig smidigt trots Taxi-krångel...sånt som kan hända när man minst anar.

Och jag blir så glad varje gång jag läser att det går bra med katterna...trotts lite små-bus.. hi hi.

Skönt att du mår bättre, hoppas du snart är fullt-piggelin igen!

Tror du att det redan är dax att byta glasögon, det var ju inte så länge sen du fick dem? Men så fort som tiden går så kanske det är längre sen än jag vill minnas... hi hi

ha en skön helg!
kram Patricia