tisdag 28 januari 2014

En skön dag


Sandra kom iväg bra och var glad igår morse. Hon har ju mest längtat till måndagen då hon skulle få åka till Jane, så det var väntat att damen skulle vara på gott humör. Jag hoppas det håller i sig och att hon orkar tills vi ses igen imorgon em.

Tack så mycket för tips, länkar och info jag får lite här och var angående att starta boendekooperativ, eller andra alternativa lösningar som kan vara bra att veta mer om.

Jag samlar, läser och lär, frågar och tar reda på. Och hoppas. På nåt sätt kommer det säkert att bli bra, men på vilket sätt vet jag inte än.

Göran åkte och veckohandlade när han hade släppt av Sandra, och sen åkte han och lämnade av en massa grejor som han kommer behöva när han ska jobba imorgon. Jag hade en hel massa egentid att göra nytta på, men prioriterade att bara njuta av ensamheten med mina favvo-spellistor. Den absolut bästa batteriladdaren för min del, och städa hinner jag ju göra idag.


Vi har inte hört något från Sandra så hon har det säkert bra. Åtminstone tillräckligt bra för att vi ska kunna fortsätta vår ledighet. Än så länge iaf, en liten beredskap har man nog alltid.

Så mycket mer har jag inte att komma med för nu, utan jag önskar er helt enkelt en fin dag.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att få tid att "ladda om batterierna"!
Tänker på det som kallas "särskilt anpassat boende" och tycker det är det min dotter har nu fastän det är en vanlig lägenhet med bostadsanpassning och annan anpassning gjord efteråt.
Planen när min dotter flyttade dit var att hon skulle få börja i en liten dagverksamhet i närheten men den hann läggas ner innan det var dags så om ni hittar en plats med boende och verksamhet på samma ställe tror jag det är bäst (önskar det fanns något sådant här).
Ha en skön dag!
Annette