torsdag 13 januari 2011

En ledig dag

Jag måste ju börja med att tacka för alla fina hälsningar jag fick igår, både här och där! Jag blev så glad, ska ni veta! ♥

Av Annelie L fick jag en liten bok fylld med citat som ger hopp.


Och Maritha Q tänkte på mig när hon såg en liten giraff. Om nån nu har missat det så älskar jag giraffer, och liknar ju en också... :)


Tack alla fina vänner!

Det blev en riktig slappardag, och det var så skönt så. Städa kan man göra en annan gång, det var vi rörande överens om. Förresten spelar det ju ingen roll hur städat det är när vi inte är hemma :)

Annelie L undrar om jag har hört något från Sune, och jag fick faktiskt ett grattiskort från honom igår. Eller om det nu var Mona som hade skrivit, kanske? ;) Han hade det iaf bra, och kattvakten var så nöjd hon med, så allt är frid och fröjd. Fast här hemma är det tomt utan katt...


Sandra var jättetrött när hon kom hem och alldeles svart i ögonen. Nära till arg och vi tassade försiktigt på den sköra tråden. Hon ville ju absolut inte vara ledig som idag, men accepterade det ändå, när vi väl bestämde det åt henne.

Hon hade fått ett paket från hennes kompis Ida, och då blev hon ju glad, förstås. Det var två målarböcker så det blev måla här sen, tills det var dags för middag. Perfekt när Sandra var skör och trött. Tack, fina Ida :)


Hon saknade Sune lite, märkte vi, men det gick väldigt bra ändå. Jag sa att han kommer hem när skolan har börjat, och hittills har hon nöjt sig med det. Men hon undrade varför Sune skulle hälsa på där, för det ville minsann hon också göra! :)

Idag får vi försöka roa damen lite lagom, vilket inte alltid är så lätt. Men vi hoppas det blir uteväder iaf, så kan hon förströ sig nån timme eller två, kanske. Sen brukar pussel eller målarböcker vara en bra aktivitet när hon inte är så trött att hon bara vill riva papper och se på film. Imorrn satsar vi på fritids igen, lite beroende på hur hon verkar ikväll, förstås.

Önskar er en bra dag!
♥ Kram ♥
P.S. Länkar till "Livet med autism" idag, hon behöver oss nu.

9 kommentarer:

Annika N sa...

Tur att det gick bra att Sune var på utflykt ;-)
Blir nog bra med en ledig dag nu när hon var trött igår.

Ha en fin torsdag !!! Kram Annika

Anonym sa...

Vilka fina vänner du har :-) Alltid kul med paket som man inte räknar med, det värmer ju lite extra gott i hjärtat.
Skönt att Sandra nöjde sig med att Sune var borta och hälsade på. Är det så med Sandra att om ni skulle säga att ni kan åka och hälsa på så glömmer hon det inte? Utan det blir som ett mantra som upprepas med jämna mellanrum?
Junior kan man ju inte säga lite sådär att vi ska åka dit nån gång, för då tjatar han ihjäl sig. Så då får man bita i det sura äpplet och säga att nej vi ska inte dit och få ett utbrott på det (Oftast iallafall). Men det är det värt i längden...
Skönt att ni passade på att vila istället för att städa. Vem bryr sig om det är lite damm i hörnen när ni inte är hemma?
Hoppas att det blir en bra dag med Sandra och att hon orkar till frittids imorgon igen.
Kramar om...Lena

Unknown sa...

Att få små överraskningar är ju uppskattat. Och när det är helt oväntat, så värmer det en hel del! Så fina vänner du har Nina! :)

Hoppas ni får en skön dag trots ledighet och motvilja till det från Sandras sida.

Kramar om!!

Maritha sa...

Du ger så mycket Nina och därför uppskattas du därefter!

Giraff = Nina för mig resten av livet!

Hoppas ni får en lugn och skön dag så Sandra vilar lite och orkar fritids imorgon.

Massa kramar Maritha

Annelie L sa...

Så fint med målarböcker till Sandra så hon har lite att sysselsätta sig med. Hoppas verkligen att hon är stark nog att åka till fritids så ni får några timmar för er själva att fixa och dona på. Det börjar ju liksom dra ihop sig nu.
Önskar dig en fin dag.
Kramar

agneta sa...

Hoppas ni får en skön dag idag, trots allt! Underbart med härliga vänner! <3 Kram <3

Bellan sa...

Hoppas ni haft en skön dag idag! Ni laddar väl för fullt nu - bara en dag kvar hemma om jag förstått det rätt.
Kram, kram! //Bellan

LottaH sa...

Underbart att höra att du hade en skön och avslappnad födelsdag :) Kram

Roffes blogg sa...

OJ SHIT! Det här missade jag ju!
GRATTIS I EFTERSKOTT VÄRLDENS BÄSTA NINA! <3 <3 <3
Tusen kramar!