lördag 15 januari 2011

Datastrul


En glad tjej åkte till fritids igår och en lika glad tjej kom hem, det låste sig lite efter mellis, men hade varit bra på fritids hela dagen och var ju bra hemma med, förutom den där låsningen, som bara ledde till ett mindre utbrott. Resten funkade väldigt bra även om hon såg trött ut.

Hon hade berättat på fritids att vi har lånat ut Sune till en vän :)


Medan Sandra var på fritids ägnade vi oss åt lite pyssel å grejs. Vattna blommor, checka av med husvakt, ringa lite samtal, packa det sista… ja, ni vet.

Med jämna mellanrum försökte jag komma in på fb, men tji fick jag. Tyyyypiiiiskt! Det var lite saker där som jag ville få gjort igår, nämligen. Men det gick ju inte så det var inte så mycket att göra åt den saken. Ja, sen funkade det igen, men då var ju min rast slut så det blev bara några korta besök.

Lenaeff undrar om Sandra känner av min flygrädsla. Jag vet inte… Hon förstår ju inte faror och har ingen aning om vad som kan hända, så hon förstår nog inte vad jag håller på med om hon nu märker nåt… Jag försöker att inte visa det, men om jag lyckas vet jag inte. Jag tvivlar på det, men Sandra verkar obekymrad så rädslan smittar inte av sig. Oftast är det Göran som sitter i mitten, så han får ta hand om både Sandra och mig ;)


Nej, nu har jag annat att pyssla med. Undrans vad Sandra säger när jag visar att jag har ändrat schemat… Hon satte ju upp en vanlig lördag igår kväll, men nu sitter där bil, flyg och huset i Marbella istället :)

Ha det nu så fint, alla som kikar in här!
♥ Kram ♥

11 kommentarer:

Maritha sa...

Så intressant att få veta hur hon reagerade på det nya schemat, du får berätta sedan!

Ha nu en härlig semester med sol och värme!

Kram Maritha

Anonym sa...

Hoppas att det gick bra med det ändrade schemat :-)
Kul att Sandra berättade att ni lånat ut Sune till en kompis, smart!
Ha det nu så gott och hoppas att ni får en jättemysig resa. Du kommer dock att vara saknad//Kram Lena

Bellan sa...

Åh, nu är ni säkert på väg till Marbella när jag äntligen kommit ur sängen och kommenterar här.

Önskar verkligen att allt funkar med Sandra, det ändrade schemat helt plötsligt, resan, flyget, att vara på annan ort utomlands.

Ha det så gott och många kramar från Bellan!

Annelie L sa...

Åh, vad jag skulle önska att någon satte upp ett sånt schema för mig...... ;))
Ha en härlig tid i värmen, Kram

Unknown sa...

Hade velat vara en fulga på väggen när Sandra såg schemat. :)

Hoppas ni fick en fin tur ner utan bekymmer.
Kramar om!!

Photo by Maria sa...

Jag tror att Sandra blev glad idag när hon såg schemat :-) Och hoppas att det funkar smärtfritt nu med resan för er alla tre..
Undra vem Göran får ta mest hand om, dig eller Sandra ;-)

Ha nu en underbart härlig resa och ta hem lite vårvärme är du snäll..

Kram Mia

Britt-Marie sa...

Ha en jätteskön semester!! Kram

Unknown sa...

Vad härligt att Sandra var på så bra humör! Har sett många bilder på henne nu inne på FB. Hon är så himla fin! Så söt hon är! på många foton hade hon sådana under bara leenden!!! Jag har ju skrivit om autism i mitt slutliga examensarbete och den kunskap jag fått säger mig att barn/ungdomar med autism inte förstår den ömsesidiga interaktionen, människor emellan.

Sen varierar ju svårigheterna oerhört, då spektrumet är brett, men när jag ser Sandra så känns det som om hon liksom är full av liv och ändå samspelar på något sätt. Om man tänker sig olika grader, var befinner sig då Sandra? Är den nära högfungerande, mittemellan, eller? Hoppas du inte tar illa upp av dessa frågor. Mitt intresse för dessa barn är stort och som blivande lärare kommer jag att möta många av dem och ge dem de bästa förutsättningar!

Många kramar!

Anonym sa...

....det börjar kännas lite tomt härute...
Men jag antar att ni har det otroligt gott i värmen//Kram

LottaH sa...

Ha en fantastisk resa, och ta väl hand om er !!!! KRAMEN // Lottis

Roffes blogg sa...

Vilken fin bild på Sandra på stranden. Hon är så fin eran Sandra :-)