lördag 25 december 2010

Julafton & sjukstuga

Natten till julafton blev faktiskt ganska lugn. Vi sov riktigt bra och jag var bara in till Sandra ett par gånger och gav henne Alvedon och stoppade om lite. Tack vare att vi kunde hålla febern nere så slapp vi kräkattackerna, och det tackar vi för!

Inatt var också lugn och nu är Sandra feberfri och petar i sig lite frukost tillsammans med en film i soffan. Vi får väl se frampå förmiddagen hur hon mår och om vi tar julklappsutdelningen idag eller väntar lite till.

Göran och jag hade en liten egen julklappsutdelning igår kväll, då vi öppnade paketen vi hade fått. Från Emma var det myskläder, tights, top och en gosig tröja som hon har stickat. Till mig!... *rörd* Från Tomten, som visade sig vara fina Mia, var det choklad till mig och två paket till Sandra.


Tack snälla rara gulliga ni, vad glad jag blev! Chokladen smakade vi så klart på direkten, ihop med lite vin. Men sen gick jag och la mig tidigt, eftersom vi inte visste hur natten skulle bli.

Vi öppnade julklapparna från assistansbolaget också, och det var presentkort och en elektrisk fotoram, tack snälla, om ni kikar in här :) Jag ska se om jag kan få ihop hur man gör med ramen sen när jag har lite tid.

Förmiddagen igår blev gnällig och tjafsig så tillslut var vi griniga allihop här, men sen tog äntligen tröttheten överhand lagom till lunch. Då skyndade vi oss att slänga i oss lite julmat…


När klockan var ”Kalle Anka” med nästan hela Sverige, så sov jag. Jag som aldrig brukar ha ro att sova på dagtid, somnade som en stock och sov en hel timme. Undertiden var Sandra faktiskt lugn och såg film i soffan med Göran. Jag hade duschat henne innan så hon var trött och orkade inte så mycket mer.

Igår kväll började nån varningslampa på ”vad det nu heter” (typ värmepumpen) att blinka… Najs om den pajar nu då, i smällkalla vintern. NOT :( Men Göran fick ordning på den och det var varmt på elementen när vi vaknade imorse iaf. Han tror att det var en ispropp och vi hoppas att det inte händer igen...

Jaha, det var väl allt härifrån för nu. Jag hoppas att ni har haft en fin julafton och att idag blir en lugn och skön dag för oss alla! Må så gott!
Kram!

6 kommentarer:

jeannette sa...

Hej och God jul på dig
Tur ni hade och att julen ändå var rätt bra.
Jag är glad för din skull och för min:) Jag fick hem mina tjejer från London lillejulafton.
Ha en fortsatt skön jul och hoppas den kan vara så lugn som den kan. kramar

Bellan sa...

Smyger förbi här och kramar om er lite! Skönt att ni kunnat sova lite och jag hoppas ni kommer ikapp er nu.
Ha en fin dag, förhoppningsvis utan gnäll (känner igen situationen). Kram, kram!
//Bellan

Anonym sa...

Hej vännen!
Hoppas att Sandra mår lite bättre idag och att ni kan fira lite jul. Kramar om och önskar en god fortsättning//Lena

agneta sa...

Nu är snart juldagen över, men jag hoppas att ni får en skön och lugn annandag! kramar om <3<3<3

Mia sa...

God jul gumman. Hoppas Sandra mår bättre:-)

Annika N sa...

Vilka fina julklappar ni fick :-) Bra att ni hann med lite julmat iaf och skönt att Sandra var feberfri.

Kram !!! Annika