söndag 5 juli 2009

Tacksam!

Vaknade med lite lätt huvudvärk och då brukar det vara läge att låta bli Alvedon. Som Patricia skrev i kommentaren igår så kan man ju få ont i huvudet av för mycket Alvedon oxå. Under förmiddagen försvann huvudvärken helt så nu mår jag prima ballerina igen! Tacksam över att få vara frisk och smärtfri för det mesta! Skänker några extra tankar till mina vänner som lider av ständig värk. *kramar om er*

Sandra mår mycket bättre idag även hon. Lite skör och gnällig på förmiddagen, men sen började hon bli mer och mer lik sig igen. Skönt! Hoppas hon orkar med fritids dom sista dagarna innan ledigheten nu. Hon längtar till sitt fritids iaf, och det är ju bra.

Ja, även denna dag har varit sig lik. Sandra gillar att sitta ute och måla i målarböcker, och det är ju en lugn och bra aktivitet som inte tröttar ut henne för mycket. Katterna får vara med och busa på gräsmattan så dom får göra av med lite överskottsenergi. Inte för att dom blir speciellt mycket lugnare av det, men dom gillar det :)

Till lunch åt vi fisk och efter maten kunde jag inte låta bli att ge katterna varsitt smakprov. Det var första gången dom fick något annat än sin mat så det blev bara lite, lite var. Gissa om dom gillade det!...

Men jag börjar visst bli lite glömsk… Är det åldern redan eller? Lite oroväckande tycker jag. Glömsk har jag väl varit länge, men jag brukar ju prioritera det viktiga någotsånär iaf. Glömde först stänga av ugnen när jag tog ut fisken och till middagen glömde jag en spisplatta. Hmm! Göran upptäckte det båda gångerna, som tur var.

Ett stort lass köttfärssås lagades å frystes in i portionsburkar, så nu har vi gott om färdiglagade rätter i frysen, känns bra!

Nu sitter Sandra i sängen och varvar ner lite innan det är sovtid för henne. Jag har just sytt ihop ett par dynor som vi behöver i husbilen. Det fattades nämligen lite att bädda extrabädden med, tur vi upptäckte det nu…

Jag ska väl ta och sätta mig bredvid Göran i tv-soffan å slappa lite en stund.
Ha en fortsatt skön kväll och hoppas måndagen blir bra för alla!

Det finns alltid något att vara tacksam över.
Kramen!

1 kommentar:

Patricia sa...

Men titta vilken fin bakgrund du fått till... jättefin!...du ser, du klarade visst av det... bra jobbat!!!... =)

Skönt att ni mår bättre igen, hoppas Sanda kan gå på lite Fritids innan semestern, så hon inte längtar ihjäl sig... =)

Klart katterna gillar fisk... hi hi

Jaha så du börjar med glömma saker..välkommen till klubben.. ;)

Ja du, förbannad Epilepi, trodde ju hon skulle få anfall när hon löpte men nu kom de flera veckor före och efter istälet...blir inte klok på den där sjukdommen..men det är som det är, tur det går fort över och att hon är som vanligt däremellan.. =)

Ha en skön kväll!!
Kram Patricia