fredag 3 juli 2009

Ska det bli lite regn nu, måntro?

Sandra tog sovmorgon idag med, minsann. Ända till klockan nio!!! Kanske har hon redan fått in lite sommarlovstider, det vore toppen! Hon ska ju till fritids några dagar till, men behöver inte upp lika tidigt som på skoldagarna iaf. Det är ju skönt för Göran och mig om hon orkar vara vaken lite längre på kvällarna, så hon vaknar senare. Annars hinner man ju inte sova nåt…

Fast hon är bra skör än och har haft en ”gnälla-om-allt-å-tjafsa-hela-tiden-dag” idag… Jag vet inte om min huvudvärk beror på det eller den tryckande luften som har varit. Mörka moln har dragit förbi vid sidan om, men här har det bara kommit några små droppar regn som knappt ens blötte ner asfalten.

Inte mig emot, jag älskar vädret som det har varit en tid nu och har inga som helst behov av någon förändring på det planet! Jag skulle gärna bo i typ Thailand, eller nåt, med värmebölja för jämnan! Visst är väl årstidsväxlingarna fina och har sin charm, men ärligt talat… Det är nog nåt överlevnadstänk iaf, att hösten är fin… Ja ja, jag vet… t.o.m. jag gillar hösten när den väl kommer… men det är nog för att jag bestämmer mig för att gilla läget. Jag kan ju inte göra nåt åt eländet, haha! Det kunde väl åtminstone vara mer sommar och mindre vinter på ett år, tycker man!...

När jag blir rik ska jag ha ett hus i Thailand, eller nåt annat VARMT land, så jag kan fly dit när sommaren tar slut här hemma. Tänk vad med pengar man skulle spara på att slippa köpa vinterkläder! En bikini och en snorkel är allt som behövs!


Nåja, än är jag inte rik, så än är det bara drömmar å dom kostar gratis!

Imorse åkte Göran och handlade lite färskvaror så vi klarar oss över helgen. Sen tar vi storhandlingen tillsammans när Sandra är på fritids nästa vecka, så skönt när man kan hjälpas åt med det!

Sandra har ju, som sagt, haft en jobbig dag idag så vi har väl inte gjort så mycket mer än det vi måste. Ja, och försökt undvika stora utbrottet, och det har nästan lyckats hela dan. Efter medicin å bad, på eftermiddagen, var vi ute en stund iaf. Duschade i vattenspridaren, luftade katterna, käkade jordgubbar och målade i målarböcker. Mitt i aktiviteterna är det iaf lugnt… Men värmen är besvärlig för lilla damen. Tur hon har blivit så duktig på att dricka vatten, för det har hon inte varit förut. Man hör liksom på rösten när det behöver fyllas på vätska och dricker hon inte tillräckligt så svimmar hon lätt.

Nä, nu vågar jag nog inte ha datorn på så länge till. Åskan mullrar på avstånd. Det är väldigt sällan den drar förbi just över oss, men vår gamla dator pajade i ett åskoväder, så jag tar det säkra före det osäkra. Annars är det ju rätt mysigt med åskoväder, tycker jag.

Ha det nu så bra hela kvällen!
Kramen!

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Jag med gillar värmen.. Jag brukar säga att det är han där uppe som straffar mig på ngt sätt för ngt jag antingen gjort i mitt förra liv eller som jag skall göra i nästa, och då satte han mig i kalla Sverige.. Jo jag trivs ju såklart i Sverige och jag fullkomligt älskar våren, sommaren och hösten men den där fjärde årstiden hade jag kunnat vara utan..

Ha det nu så gott..

Kram
Mia

Patricia sa...

Hoppas Sandra mår bättre idag och inte är lika "gnällig"...allt blir ju så mycket lättare utan det.. =)

Här slog som sagt åskan ner, men jag gillar åskväder, det är fashinerande med oväder tycker jag, såna otroliga krafter, obegripligt...men som du redan vet så rök vårt modem...att jag inte tänkte på att dra ur det när vi kom hem...suck! Men men, bara att köpa ett nytt, för utan klarar vi oss ju inte... =)

Ha en fortsatt härlig helg!
Kram Patricia