lördag 3 augusti 2013

Tröttare än pigg

Nä.. Det blev varken fritids eller glass här igår. Sandra låg mest i soffan och vilade. Kräktes lite, sov lite, åt lite och försökte bli lika pigg som hon ville vara, kräktes igen och somnade om. Lite så. Ja, förutom allt tjafsande som blir när hon inte är så där pigg som hon vill vara.

Vill bli omstoppad, men lägger sig inte. Vill äta, men äter inte. Vill gå på toa, men går inte. Osv. Och får hon inte som hon vill så får hon utbrott. Det är självklart inget som Sandra kan rå för på nåt sätt, men det är förbaskat tålamodsprövande!


Nåja, idag är en ny dag, och förhoppningsvis är damen lite piggare efter en lugn natt. Kanske blir det lite tid över för glassmaskinen också, vem vet J

Jag var till sjukgymnasten igår också, och fick axeln tejpad lika skönt som sist, det hjälper faktiskt riktigt bra! Det märkte jag tydligt när jag tog bort förra omgången tejp i början av veckan. I det stora hela har det egentligen blivit ganska mycket sämre i axeln, även om tejpen hjälper ett par dar.

Så nu slipper jag dom värsta övningarna, dom jag inte gillar för dom gör ganska ont att göra. Vi ska se om det vänder ifall jag skippar att tänja ut nån slags kapsel i axeln och bara koncentrerar mig på att få ordning på styrkan, men han kliade sig lite i huvudet och tyckte det borde blivit bättre vid det här laget.


Ny tid efter sjukgymnastens semester i slutet av månaden och har det inte vänt då så blir det troligtvis vidare undersökning av läkare. Så vi håller väl tummarna, helt enkelt. Ja, vilket som nu är bäst av alternativen?…

Det känns ju lite hopplöst när det bara blir sämre, men han sa att det finns hopp så jag fortsätter väl att leva på det då. Hoppet, alltså. Det finns många som har det värre så därför tänker jag inte klaga. Om nån nu tror att det är det jag gör när jag berättar ;)

Jaha, det hände ju inte så mycket mer igår, och hur mycket som händer idag får Sandras ork avgöra. Hon behöver nog ta det lite lugnt så hon hinner pigga på sig till nästa veckas korttidsvistelse som både hon och vi ser fram emot.


Jag avslutar med en mycket läsvärd och bra länk. Alla fördomsfulla människor kan behöva ta till sig lite, och eftersom jag inte har några såna som läser min blogg (!) så får ni sprida vidare länken.

Ha nu en fortsatt skön helg!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas Sandra varit piggare idag!

Kanonfina bilder!

Kram från mig <3
//Bellan