fredag 30 augusti 2013

Flyter rätt bra

Jahaja, besöket hos sjukgymnasten gick väl som väntat. Det får bli en läkartid istället, och troligtvis röntgen då. Vi får väl se vad dom kommer fram till, men det är nästan så jag hoppas på operation nu, eftersom inget annat tycks hjälpa. Det blir ju värre, och det är knappt jag kan tvätta mig ordentligt som det är nu, liksom… Så ännu värre behöver det ju helst inte bli. Det är ju tur att man har en arm till iaf J


Eftersom vi inte var helt säkra på om jag skulle hinna hem före Sandra så var det bestämt redan innan att Göran skulle ta emot. Så jag hann få lite extra rast när jag kom hem, innan damen dök upp. Den som möter måste ju sitta och passa taxin och vara beredd när hon kommer.

Hon var på rätt okay humör när hon kom. Iaf i relation till allt nytt som händer nu. Att skolan är igång gillar hon ju, förstås, och igår fick hon vara med ”favvo-fröken” en stund på förmiddagen. Det är bra att lärarna inte försvinner helt ur hennes värld på en gång, för dom betyder ju så mycket för henne.

Lite skört var det, och vi fortsätter att korta ner kvällen tills damen är ikapp sig ordentligt. Men allt funkade iaf bra med sänkta krav och extra tålamod.


Idag har vi inga särskilda planer och det är kort dag för Sandra i skolan, vilket känns lagom. Sen får det väl bli en så lugn helg som det kan bli för damens del och jag tar mig en bloggpaus, för det är så mycket annat som ska hinnas med just nu.

Men gå gärna in på Neurobloggarna under veckan, för med anledning av allt som händer med skolorna för elever som behöver extra stöd så planerar vi att ha ett extra tema i ämnet. Gilla, följ och sprid gärna sidan, tack!

Om inte annat så återkommer jag så fort jag känner att jag har tid igen. Må fint så länge!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Slänger in ett gäng kramar <3

jeannette sa...

Här är länge sedan jag kommenterade ;/ förlåt. Vad har hänt med din arm ? Hoppa det inte är samma som min ;( Frusen skuldra inte kul alls och det tar så J... lång tid att bli bra. Men jag håller alla tummar på att det blir bra snart KRAM KRAM