måndag 5 augusti 2013

Glassigt

Sandra följde med Göran ut på förmiddagen så jag hade en hel massa timmar för mig själv. Och en hel massa att hinna med, förstås. Så nåt sova blev det just inte, jag var glad att jag hann duscha senare på kvällen.

Jag fattar ju att man löser vardagen även om man är själv, men jag är ändå väldigt tacksam över att vi är två! Hade jag varit själv hade jag ju inte gjort den där supergoda glassen t.ex, för den var ju inte livsviktig på nåt sätt. Men nu hann jag göra den och jag säger bara… Jädrar så god!


Korttidsväskan skulle ju packas också och schemafix och lite småpyssel. Efter grillningen var damen för trött och varm för att orka vara ute mer, så sen hanns ingen mer nytta bli gjort förrän damen kom i säng. Och då var det ju lite sent att sova middag ;)

Men snart har jag flera dagar att göra vad jag vill på, och jag kommer inte att prioritera datorn. Jag tänkte faktiskt vila min axel från allt som kan påverka, och se om den lugnar sig lite. Det känns iaf rätt okay nu igen så ett par dar till innan jag börjar med övningarna tror jag på. Jag återkommer efter det, helt enkelt.

Må så jättegott!

.

4 kommentarer:

Lena sa...

Godmorgon!
Jaa du, jag tror minsann jag ska skolka lite från livet och åka upp till dig och tigga glass :)
Hoppas du får bli bra i din stackars axel, det är inte kul att ha ont. Och jaa, det går när man är själv, men anpassar sig ju efter de förutsättningar som finns, men jag är glad på det viset att jag inte har nåt att jämföra med =)
Kram och vila och njut nu <3

Bellan sa...

Mmmm, den där glassen ser ju riktigt god ut! Kanske skulle man kunna tigga åt sig receptet av dig? Vi införskaffade ju också en glassmaskin för ett tag sen när Turbo åt väldigt mycket glass. Skulle vara skoj att prova din variant.

Hoppas axeln lugnar ner sig och slutar bråka med dig snart.

Kramar om dig och önskar en skön ledighet ♥
//Bellan

Mamma Z sa...

Åh vad härligt med egen glass! Då vet man ju precis vad som är i den också!

Ha det gott fina du!
Kram kram

Tina sa...

Mums...jag vet var ni bor ;) <3 kramar