torsdag 11 oktober 2012

Ovisst men hoppfullt

Det hände en del positivt igår angående hur vi ska ordna det till nästa sommar. Jag mailade LSS-handläggaren för att förbereda henne eftersom målet för mötet plötsligt blev lite annat, och lite akutare.

Hon svarade på direkten, så redan kvart i åtta på morgonen hade vi alternativa lösningar som LSS-handläggaren kan börja nysta i lite. Det ser inte becksvart ut längre, tvärtom. Det kommer nog att bli bra, om det bara går att lösa det praktiska runt alternativen. Men mer om det när jag vet mer.

 
Men en sak är säker, hemifrånflytten känns närmare idag än före mötet… Och jag vill inte! :( Jag fattar ju att den dagen kommer, och att vi inte kan vänta för länge, men vi är inte redo än så jag hoppas att dom två åren som vi gick miste om en trygg skola går att lösa på nåt smidigt sätt så vi har lite mer tid att förbereda resten på.

Nä, nu släpper vi det tills det händer nåt nytt :) Igår kom en skör tjej hem och var arg på direkten, som hon gärna är när hon är skör. Men hyfsat pigg ändå, så efter lite i magen blev humöret bättre även om skörheten sitter där den sitter nu en period. Hon är kanske lite höst-trött eller nåt, för det verkar inte vara nåt annat vad vi har märkt.

 
Kvällen gick bra och kvällsrutinerna gick att tidigarelägga lite för att hinna klart innan tröttheten störde friden. Lite bus kom det då och då, och det är ju goda tecken :)
 
Idag blir en vanlig dag. Skola för Sandra och inget särskilt för oss. Kanske en prommis, beroende på vädret, vi får väl se vad vi känner för.
 
Jag önskar er iaf en fin dag!


♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Ovanligt att det går fort när ni efterfrågar saker......men nån gång ska det väl vara så också :o))

Förstår att det blir oroligt när det blev sån ändring för er men det löser sig nog på bästa sätt, jag håller iaf tummarna <3

Ha en fin dag <3

Kram Maritha

Tina sa...

Inte måste hon väl flytta ? Nu blir jag orolig.... Tufft för oss föräldrar med när det blir förändringar. Hoppas på bra lösningar som känns rätt i magen för er alla. Ha en fin dag , kramar Tina

Patricia sa...

Så himla skönt att du fick svar från sammordnaren på engång och kan se en ljusning på engång, för det är inte kul att gå och oroa sig i onödan.

Hoppas och tror att det kommer att lösa sig på ett bra sätt.

Kan förstå att det känns konstigt och att du inte vill att Sandra ska flytta hemifrån än, min "lilla" Alex bor ju hemma fast han är 21 och det gör absolut inget om han bor hemma ett tag till .. hi hi.

Och du, vilka härliga höstbilder du bjuder på!

Ha det bäst!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Det kommer säkert att lösa sig och Sandra kommer inte att flytta hemifrån från den dagen du är redo för det, det är jag säker på, även om du kanske inte kommer att uppskatta det när den dagen kommer.
Hoppas ni får en skön dag i morgon, med sol och klar fin luft. Kanske det blir några fler fina foton.
Kram Annelie