fredag 4 januari 2013

Snabb-shop

(Av nån anledning går det inte att ladda in foton för tillfället, så ni får klara er utan idag)

Igår blev det en massa handling gjord och det är ju sånt som vi brukar passa på med när vi är lediga. Först skulle vi köpa varsin julklapp från assistansbolaget men Göran hade inget han behöver just nu, och ingen större lust att gå i affärer så han gav sin julklapp till mig.

Det gjorde ju inget, för jag har massor som jag behöver, eftersom jag oftast köper till Sandra före mig själv. Så jag har bestämt mig för att åka in en ledighet till framöver, och fylla på mitt eget klädförråd lite till.

Igår blev det iaf tre tröjor och en handväska. Och en present. På en halvtimma! Det ni! Jag hann t.o.m. prova tröjorna.

Det är hopplöst att ha en karl sittandes i bilen och vänta när man ska handla, även om han säger att jag får handla i lugn och ro. Karlar fattar nog inte vad ”handla i lugn och ro” betyder, för tjejer riktigt.
 
Ja, det finns så klart undantag, men för oss är det nog som för dom flesta ändå. Göran går in och köper det han ska ha sen är han klar! När jag ska shoppa, då strosar jag runt och kollar på allt jag inte ska köpa, köper nåt jag ska ha och nåt jag inte behöver, fikar lite, tittar på folk, strosar lite till osv…

Så det är stressande att ha en karl som säger att jag får handla det jag behöver i lugn och ro för han stressar inte. Men snabbt gick det och vi åkte vidare för att veckohandla, lite tråkigare men nödvändigare, och var på väg hem redan halv tolv!

Jag sa det till Göran i bilen när vi hade handlat klart, att den här tiden käkar vanliga människor frukost på en ledig dag. Men jag ska väl erkänna att det har sina fördelar också, förutom att jag fick tillbaka huvudvärken av att stressa mer än vi behövde, det var skönt att ha hela dagen kvar att slappa på sen.

Idag kommer Sandra hem och det var ju skönt för oss alla att hon fixade korttids den här veckan. Vi har, trots den intensiva morgonen igår, fått vila massor och jag känner mig ganska utvilad igen.

Innan Sandra kommer hem ska jag bli lite nagelfixad, vilket tar två timmar, och så har jag lite ärenden att klara av innan helgen tar vid här. Det känns väldigt konstigt att det är helg redan, eftersom vi brukar ha korttids månd-onsd i vanliga fall, så jag glömmer bort vilken dag det är. Men Sandra behöver nog lite ledigt nu när det har varit nyår och korttids efter varandra.

Vill ni läsa dagens tema-inlägg, som handlar om förhållande, så är det bara att scrolla vidare, eller öppna fliken "Tema" här ovan. Jag önskar alla som kikar in här en riktigt skön helg, vad ni än tar er för.

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Jag såg hela shoppingturen framför mig och bara ler !! Lugn och ro ??? Kanske ska ta en shoppingdejt nästa gång ! Hel dag med fika och lunch och hela baletten !!! Ha det gott , kramar

Photo by Maria sa...

Undra om jag är karl egentligen då.. Jag går med in kollar lite snabbt, hittar jag inget jag vill ha så går jag ut.. Hur tråkigt är det inte att shoppa liksom.. Enda affären jag gillar att strosa runt i är Ge-Kås =) Och så gillar jag med att kolla på människor, så att sitta på en servering i ett köpcentrum är trevligt och det tycker Putte med.. men shoppa är vi inget vidare på.. Tack och lov finns det web-butiker ;)

Ha en fin fredagskväll..

Kram Mia