måndag 13 augusti 2012

Växlande väderlek

Solstrålandet vi hade både inne och ute i lördags var borta igår. Både inne och ute ;) Sandra var irriterad och om det berodde på trötthet eller nåt annat vet jag inte, men gissar på trötthet.

Damen är ju väldigt känslig för om hon inte har ätit eller druckit ordentligt. Och det spelar ingen roll om morgnarna ser exakt likadana ut. Ena dagen räcker frukosten till lunch, nästa inte. Så det kan ha varit det också, för humöret blev lite bättre efter maten. Eller så var det för att hon fick gå ut då.. :)

Strunt samma, det var som det var iaf. Men vi klarade oss från några större utbrott och det är ju huvudsaken i sammanhanget.


Idag är det korttids och vi får väl se vad vi gör av den ledigheten. Göran är inte riktigt på topp, men nånting blir det säkert. Och schemat ska fixas så Sandra ser vilken dag skolan börjar när hon kommer hem. Tänk vad lite tjat det har varit den här sommaren. Skönt när det funkar :)

Och nu är sista lediga ”Sandra-veckan” gjord, och lite vanliga dagar kvar av lovet, dvs korttids mån-ons, och fritids tors-fre. Fast på torsdag har vi bestämt ledigt, för det är sista möjligheten till lite ledighet innan skolan är igång. Veckan därpå åker Sandra till skolan ifrån korttids och sen rullar det på.


Johannes mamma undrar om det alltid har varit jobbigt för Sandra med fler än en person att ha kollen på. Ja, det får jag nog säga, även om autismen och dom svårigheter det innebär inte var lika tydliga i början. När Sandra var riktigt liten klarade hon folk bättre, eller så var det för att vi inte såg tecknen ordentligt (?) Men visst har det där med folk blivit jobbigare för henne med åren.

Dubbelassistans som ni ska ha, skulle bli problem för Sandra med. Hon funkar som bäst om hon är själv, eller med en person. Vi är ju glada att vi är två som kan turas om, men det funkar bara med en i taget. Och det är likadant i skolan och på korttids med. Det är Sandra och en vuxen alltid. Hoppas ni hittar en lösning som funkar för er med dubbelassistans. Lycka till!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Hoppas hon sovit bra så tröttheten gått över när hon åker till korttids.

Önskar er en skön ledighet med slapp och mys <3

Kram Maritha

Birgitta sa...

Såg att hon vaknat med ett leende idag! Gott! Ha det fint! Kram <3
Birgitta

Photo by Maria sa...

Trötthet och hunger kan ju få vem som irriterad så nu hoppas vi på att det var ngt av det och att hon är på gott humör på kortis =)

Njut nu ledighet och ta det lugnt..

Kram Mia

Mamma Z sa...

Jadu..vart tog sommaren vägen?? Jag vill ha den i tio veckor till..minst..

Skönt att läsa att ni verkar ha det rätt så bra nu ♥ Härligt!

BAMSEKRAMEN