tisdag 21 augusti 2012

Flyt

Dom som skulle komma och fixa bergvärmepumpen ringde igår morse och meddelade att dom skulle dyka upp om en timme. Sånt gillar jag! Då slapp vi sitta och vänta hela dagen utan att veta om dom skulle komma och när/om vi skulle kunna göra nånting annat av dagen än att just vänta.


Vi hoppades bara att Sandra skulle hinna iväg innan dom kom, så det inte blev ”krock i hallen” Och det var på sekunden! Taxin mötte väl hantverkarna i korsningen på vår gata, i stort sett. Snacka om flyt! Dessutom tog det bara fem minuter till, så ringde det på dörren. Det hade verkligen kunnat bli katastrof med både hantverkare och besök precis när Sandra väntar på taxin och bara är inställd på det och inget annat.

Men hon kom iväg bra, utan krockar och med ett strålande humör. Vi hoppas orken håller i sig nu, så hon är pigg imorgon när den efterlängtade skolan börjar. På tal om skolstart, det här låg i brevlådan igår.


Vad gulligt av dom att skicka kort! :) Nu hinner ju inte Sandra få det förrän efter skolan imorgon, men hon blir säkert glad ändå.

Efter maten tog vi en prommis, och det var inte igår! Alltså, jag minns inte ens när vi promenerade sist?? Jag tycker mest vi har sjukat oss det senaste året. Så nån vidare kondis var inte att tala om, men den går ju att reparera. Det får bli vårt gemensamma mål under hösten nu, när skola och vardag är igång igen och det blir lite ordning på ledigheterna.


Lite ärenden blev gjorda också, och lite annat pyssel, som städning, t.ex. Och en hel del slappa. Idag måste det handlas och några andra större projekt är inte planerade. En prommis och lite ”må gott” blir det väl.

En extra tanke till dom vänner, och andra, som har det tufft nu inför skolstarten av olika anledningar.


Var rädda om varandra!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Bellan sa...

Hoppas det fortsätter flyta på så ni kommer in i bra och viktiga rutiner igen. Tur ni slapp en massa krockar igår....

Kramar ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Viken tur att det inte blev krock =)
Hoppas det glada humöret hållt i sig hos Sandra och att ni fått en fin ledighet..

Kram Mia