lördag 25 augusti 2012

Strålande

Igår var ännu en morgon med strålande solskenshumör. Sandra studsade ur sängen och blev klar i ett nafs. Eller, nåja… det beror väl på vad man jämför med, men smidigt gick det iaf, och glad var hon :)

Och så blev det ännu en dag med mest slappa och inte ens en prommis… Men det var rätt skönt att bara vara på sista ledigheten innan helgen.

 
Sen ringde dom från hab och meddelade att vi ska ha ett möte ang vuxenlivet, kors i taket! Dom skulle ha hört av sig innan sommaren men när jag inte hörde nåt så orkade jag liksom inte tjata mer så vi tog reda på allt själva. Däremot är det väl lite annan info när Sandra övergår från barnhab till vuxenhab. Vi ska iaf få en kallelse och jag tänker inte skriva ”dom sa inte vilket år” utan tar förgivet att dom sköter sitt jobb den här gången ;)

 
När damen kom hem var hon fortfarande en solstråle. Det är helt otroligt! Vi trodde faktiskt inte att hon skulle orka hela första veckan, men det var inga problem alls. Hon blev inte ens tröttare än vanligt.

Eftermiddagen och kvällen gick lika bra som det har gjort sen skolan började och Sandra längtar mest till måndag, men tycker att en lördag med chips och godis är okay det med.

 
Jag önskar er en fin helg, helt enkelt!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Meekatt sa...

Vad härligt när orken och det glada humöret håller i sig så att alla kan samla kraft och njuta! :)

Ha en go helg!

Kram!

Anne sa...

Härlig läsning, ibland är det bara att följa med och inte oroa sig i. Hoppas ni får det bar under helgen ni med ;)