torsdag 16 augusti 2012

Det började bra

Riktigt bra, faktiskt. Sandra kom iväg till korttids på ett bra humör och sen packade vi oss snabbt iväg med både bil och husbil. Bilen skulle nämligen till verkstan, och bli klar dagen efter, i tisdags alltså. Så vi tänkte att vi kunde passa på att campa lite medan bilen fixades.

När vi hade lämnat bilen och kommit iordning på campingen tog vi en prommis in till city där vi njöt en varsin kall öl i solen.

Jag har inte lagt fötterna på bordet, om nån trodde det
det var två härliga fotöljer med fotpallar till, så gott vi hade det :)

Sen blev vi hungriga och letade upp en restaurang innan vi knatade tillbaks till husbilen igen. Pustade lite och knallade sen vidare till köpcentrumet där jag köpte mig ett par byxor och en blus till höstens roligheter.


Sen blev det kvälls-slapp i husbilen med lite vin och slötittande på tv innan jag blev jättetrött och somnade.

Som jag brukar när det är dags för den konstiga kräksjukan jag åker på då och då. Och den här gången var inget undantag, tyvärr. Jag vaknade och mådde pyton :(

Ja, bilarna skulle ju hem så det var bara att sätta sig bakom ratten med en kräkbunke i knäet. Som tur är så är det inte motorväg där, utan ganska många ställen att stanna på, vilket jag fick göra också.

Sen sov jag till igår eftermiddag då det äntligen började vända igen. Göran fick ta emot Sandra och hon var, som tur var, en riktig solstråle och allt funkade bra ända till läggdags då det spårade ur lite. Men då var jag någotsånär återställd så jag kunde hjälpa till och det gick rätt bra ändå.

Förra veckan ville Sandra sätta in foton i sin pärm så vi fick ju börja med att hon fotade lite då, förstås.

Fotar sig själv :)

Sen sa jag att fotona skulle komma lagom till hon kom hem från korttids, så jag gissar att hon vill fixa med det idag. Men sen blir det nog en utedag, vad det verkar på vädret. Jag tror vi ska ta ut en filt och en fikakorg, rent av…

Göran har andra ärenden så Sandra och jag får mysa bäst vi orkar under förmiddagen och sen tänkte vi grilla när han kommer hem. Man får passa på att ta vara på sommardagarna ordentligt nu :)


Ha det kanoners!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Vilket fint ställe ni hittade att sitta och slappa med go dricka :o))

Så synd att du skulle bli sjuk då!!!!

Kul att hitta lite fint inför höst nöje :o))

Hoppas ni får en fin dag <3

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Vad tråkigt att du blev dålig.. men tur ni hann njuta lite av öl vin och slapp iaf..

Ha nu en fin dag..

Kram Mia