lördag 11 augusti 2012

En lyckad övernattning och lycklig tjej

Det var en mycket trött och mycket nöjd tjej jag hämtade hem igår. Som vanligt hade både hon och Maria haft det jättebra med fullt av lagoma aktiviteter som passar Sandra precis.

Städar hundarnas leksaker

Att hon sen blev jättetrött får det ju vara värt, och beror säkert mer på hur veckan varit innan övernattningen, samt att Sandra äter penicillin. Nu är det ju en helg att vila upp sig på innan det är dags för korttids på måndag.

Plockar vinbär

Eftermiddagen gick bra, utan utbrott och låsningar, men Bolibompa orkades inte med, och då var utbrottet nära. Tur att Göran fixade att plocka fram leksinnet och trolla bort låsningen så damen kom i säng på bättre humör :)

Inatt har hon nog sovit ganska bra för jag har inte hört henne särskilt mycket. Vi hoppas att tröttheten hinner gå över med hjälp av bra nätter i helgen, helt enkelt.

Div. trädgårtsarbete på "Sandra-vis" :)

Tack, Birgitta, för din kommentar igår. Det är en bra idé att skicka brev till högsta ansvariga. Det är nog det som hjälper bäst, om man orkar hålla på. Just det här känns inte tillräckligt viktigt just nu för att jag ska orka prioritera det, men jag har haft det i tankarna, för det är fler saker, värre än den här missen, som jag har haft lust att ta upp när det gäller hab. Men jag har inte riktigt haft orken. Först måste jag skriva ner allt, och redan där tar det liksom stopp. Men jag har sagt till dom, och deras chef, vad jag tycker.

Stapla lite ved o gosa lite hund

Göran tog iaf tag i den här lite mindre frågan, och det är jag tacksam över. Vi fick känslan av att det var läkaren som tyckte att utredningen var jobbig, så Göran ringde till kommunen och hörde sig för mer noga. Är det lika bra för Sandra vilket det än blir? För det är ju det som betyder nåt. Är det bättre för Sandra med Förvaltare så krånglar vi vidare, helt enkelt. Men han fick prata med nåt överhuvud som sa precis likadant som läkaren. Alltså är det rätt och riktigt nu, med God man till att börja med :)

Idag vill Sandra skrapa potatis, och det är väl ungefär så långt vi har planerat utöver dom vanliga lördagsrutinerna. Och det räcker nog, gissar jag.

Hästarna får hö och klappas om

Jag önskar er en fin helg!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Maritha sa...

Det ser ut att funka jättebra att vara hos assistent Maria, hon ser ut att trivas som fisken i vattnet trots att hon käkar medicinen :o))

Härliga foton <3

Kram Maritha