onsdag 16 november 2011

Ledigt fortfarande

Knappt hann jag publicera gårdagens inlägg förrän dom ringde från korttids och berättade att Sandra inte mådde så bra. Hon var blek, yr och ville hem.

Vi bestämde att avvakta lite och se hur det skulle utveckla sig. Morgnar är ju inte hennes bästa stund på dygnet, precis. Och det vände, som tur var, innan det var dags för henne att åka till skolan, så hon kom iväg som planerat.

När vi väl fick veta det åkte vi och handlade. Inga roligheter, utan bara vanlig mathandling. Det ska ju göras det med. Några julklappar har vi inte hunnit tänka på än, men vi har ju bara Sandra att köpa till, så det ska väl hinnas framöver.


Min hosta har kommit tillbaks, jag som trodde jag var så gott som frisk. Men det är bara att sörpla hostmedicin och gilla läget så ska det väl ge sig så småningom. Kände mig lite halvrisig igår, faktiskt, men hoppas att jag mår bra idag så jag orkar festa som planerat. (Jag låter bli att känna efter, helt enkelt)

Göran hade tid hos tandläkaren igår eftermiddag och fick det avklarat med ny återbesökstid i dec. Han har haft bekymmer med tänderna sen i somras och börjar väl bli lite trött på eländet, men det ska väl ge sig det med, vad det lider.


Idag ger jag mig iväg på roligheter och Göran tar emot Sandra när hon kommer hem. Vi får väl se hur trött hon är och om hon orkar till skolan imorrn. Göran har jobb men får ju boka om det om Sandra behöver ledigt eftersom jag inte är hemma. Det får ju ordna sig, och det gör det ju också alltid på nåt sätt :)

Det var allt för nu. Pernilla hade förresten ett förslag igår, om en större skärm till Sandra. Men det var just en laptop vi ville ha och det räcker gott för Sandras behov. Just nu är det alldeles perfekt så här, hur det utvecklar sig framöver återstår att se.

Men på tal om större skärm… I skolan har dom en häftig grej där skärmen är typ en hel vägg, och där man får använda hela kroppen och kan ”måla” på den enorma skärmen. Den älskar Sandra, men det är ju inget man får som hjälpmedel, precis…


Ha det gott nu, ni som fortfarande är kvar.

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Men det är ju bara att sno sig en skärm och koppla in :D

Maritha sa...

Missade tisdagens blogg :-((

Det ser ju bra ut det där hjälpmedlet bara du får tid att fixa det så det blir rätt för Sandra!
Hoppas du haft en toppen roligt fest fina Nina <3

Kram Maritha

Patricia sa...

Vilken tur att Sandra piggnade på sig och kom iväg till skolan, hoppas hon var pigg när hon kom hemmed och att du har kul på dina roligheter och inte hostan bråkar för mycket .. =)

Kram Patricia

mariellejohnsson sa...

Vad häftigt med den där stora skärmen! Och du.... jag är kvar! Även om det går lite mellan varven så kommer jag alltid tillbaka till din blogg och hämtar energi. Kramar!