onsdag 30 november 2011

Julshopping

Sådärja, då har vi fixat dom flesta julklapparna vi behöver. Vi kom ju på att Sandra behöver en ny korttidsväska, så det kollade vi efter och hittade den här!


Inte vidare snygg, tycker jag väl, men Sandra kommer att älska den, och det är ju huvudsaken. Hon älskar nämligen skor… Dessutom var det halva priset på den, antagligen för att den var så ful ;) Det är inte så ofta man hittar det man behöver som både är nersatt och liksom helt rätt bara.


Sen önskade hon sig röda kängor, men det behöver hon inga och eftersom hon älskar skor så kommer hon bli glad över ett par varma Gore-Tex gympaskor också, med iaf lite rött på. Vi är nämligen glada om vi hittar stadiga skor med kardborrband, så att välja färg dessutom är lite överkurs.


Och strumpor går ju alltid åt och blir lite klappar av. Sandra vill nämligen ha många paket, sen vad dom innehåller är inte lika viktigt. Men vi hittade lite smått och gott som blir bra paket åt damen.

En ny badrock behöver hon också, för vi har väl köpt lite för billiga tidigare så den ena trådar sig och den andra luddar och Sandra gillar ingen av dom eftersom hon inte fixar trådar och ludd. Så vi ska köpa en i bra kvalitet, men det fanns bara XS kvar så vi får leta vidare.

Vi hittade lite till oss själva med, som Sandra ska få slå in om hon behöver ha lite sysselsättning på julaftonens förmiddag. Det är skönt att ha det i stort sett klart redan, för man vet aldrig när man hinner till stan nästa gång. Det räcker ju med att Sandra blir sjuk så är det kört.


I eftermiddag kommer damen hem, och till dess har jag en skön egen dag för Göran ska jobba, och här finns inga större måsten att klara av. Lite förberedelser inför eftermiddagen bara, och dammsugning. Så det blir lite slappa och må gott, tror jag bestämt.

Hare fint!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Vad skönt att ni hittade lite grejer till damen och även om inte väskan var den snyggaste jag sett så är den originell och lätt att känna igen :o))

Hoppas du haft en skön dag när damen kommer hem!

Kram Maritha

Jessica i Nyköping sa...

Klockren kortisväska åt Sandra :-)
Cool och unik :-)
Glad adventstid önskar Jessica i NYköping