söndag 20 november 2011

Datajobb

Det blev en bra lördag, med en nöjd Sandra som var tillfreds och på gott humör mest hela tiden. På förmiddagen fick hon göra pizza som vi käkade till lunch.


Och efter maten gick hon ut i solen med Göran och Sune medan jag förberedde lite pedagogiskt datajobb åt henne tills hon kom in igen.


Såå lyckat! Sandra tyckte att det var jättekul att skriva, och jag fick lägga in foton i efterhand eftersom vi inte fått ordning på det än, men det gick bra. Det är ju inte alltid att man får lägga sig i för mycket annars, när damen jobbar…

Jag skrev ut texten först, så hon skulle ha en förebild att titta på.

Sen klippte jag ut varje ord och vek lappen så en bokstav i taget blev synlig.
Jag ljudade ordet och sa vad bokstaven heter, sen letade Sandra upp den.


När vi var klara med gårdagens lilla ”dagbok” så ville ju Sandra fortsätta ett tag till, förstås. Så hon förde över en massa djur som vi sen skrev ut.


Efter 7 sidor avslutade vi.

Sen klippte Sandra ut alla djur.

Resten av eftermiddagen flöt på med vanliga lördagsrutiner och andra rutiner, och vad det blir av idag vet vi inte riktigt än. Ja, lite vanlig planering har vi ju förstås, men sen vet man aldrig vart det slutar.

Sandra vill iaf jobba mer med datorn så hon ska få hjälpa till att packa korttidsväskan på förmiddagen, tänkte jag. Så hon har nåt att skriva dagbok om sen, lixom.

Ha en kanoners söndag!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vad kul att det var så lyckat.. =)

Pizzan ser smarrig ut, kul att hon vill hjälpa till och är så duktig i köket..

Njut nu av söndagen..

Kram Mia

jeannette sa...

Tänk vad härligt, pizza bak, vara ute och tid vid datorn ni hann ju med mycket och lördagen blev lyckad. Kramar och hoppas det fortsätter så i veckan ha en fortsatt skön söndag

Annika N sa...

Vilken mumsig pizza :-) Vad duktig Sandra är som fixar att skriva med hjälp av datorn. Och lite motion ute med..vilken kanonhelg !!!

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

mariellejohnsson sa...

Men guuuud vad häftigt! Ser så himla kul ut med det där hjälpmedlet. Jag har varit ledig en del och förberett för en föreläsning och hade ingen större lust att sätta igång och jobba i morrn, men nu när jag läser din blogg så känner jag lust igen. Kramar till dig!