tisdag 10 november 2015

Möten, tacksamhet och förändringar

Jag hann inte riktigt med bloggen igår, men idag är jag ledig ända till 15.30 och det enda jag har haft på agendan var att tanka bilen, så idag hinner jag skriva några rader :)


Sandra har ju varit väldigt trött en tid, och det har varit många små, och större, förändringar som har tagit på hennes krafter. Så igår tog hon sovmorgon och när hon väl var klar och på jobbet så var det ju dags för oss att göra oss klara för möte.

Det var föräldrasamtal på korttids och jag måste säga att vi är så tacksamma över att dom finns. Ett par personer i personalgruppen är helt fantastiska och har känt Sandra länge. Nu har vi pratat om att Sandras ork måste räcka till kommande förändringar här hemma, så dom får inte göra nånting utöver kvällsrutinerna, annat än det som ger energi.

Efter jobbet måste Sandra få vila upp sig. Jag sa att alla måste veta det, och att det som nån tycker ”inte är nåt” är jättestort för Sandra. Om det står i boken att Sandra är extra trött och inte har orkat jobba, så kan man inte ”bara ta en biltur och köpa glass” när hon kommer till korttids. Det kan man inte göra efter jobbet när hon är pigg ens och vårt mål är ju att hon ska orka göra lite sånt på jobbet framöver istället. Dom flesta vet det, och det funkar bra i det stora hela, men nu står det i målsättningen också, så nu hoppas vi att alla förstår. För det räcker ju att en enda inte förstår för att Sandra ska däcka.

Vi lämnade mötet med en tacksamhetskänsla. Tack för att ni finns och alltid försöker så bra!


Hem å käka, sen åkte Göran och handlade medan jag förberedde för nästa möte på jobbet. Ja, jag väntade förstås tills Sandra och assistenterna hade åkt till korttids, men sen gick jag ner och donade lite. Ännu ett bra möte där vi fick lite ordning i alla små justeringar vi har gjort. Ännu en tacksamhetstanke över alla fina människor som finns runt Sandra ♥

En stund i tv-soffan och lite skriverier på det, och sen somnade jag som en stock :)

Idag har Sandra fått reda på nästa förändring för veckan, att hon är ledig imorgon, och vi hoppas att hon håller ihop. Hon verkar iallafall stabilare än förra veckan. Än så länge.

Må bäst!

.

Inga kommentarer: