måndag 9 november 2015

Ledighetsmötande

Idag har vi korttids, men bara ett dygn den här gången. Det beror på att korttidschefen nekar Sandra att vara kvar på korttids under dagtid på onsdag, då alla assistenter ska på föreläsning. Det hade varit den bästa lösningen för Sandra att vara kvar, eftersom det hade inneburit minst förändringar för henne. Men, det gick ju som väntat inte att lösa på något ”Sandra-anpassat” vis. Sån é han!

Då får vi hitta en lösning som är den bästa med dom förutsättningar vi har, alltså är Sandra ledig efter jobbet imorgon och hela onsdagen. Fast att hon är ledig på onsdag vet hon inte än. Det är tillräckligt med förändringar i början av veckan, så vi avvaktar med den infon ett tag.


Idag är det en personaländring för Sandra, men den verkar inte oroa särskilt. Hon längtar nog mest efter den assistenten som kommer, eftersom hon inte har träffat henne på en hel vecka :)

Göran och jag har ett möte att klara av på fm och sen har vi personalmöte i em. Däremellan ska det hinna veckohandlas, så den här dagen går nog den med.

Helgen har varit skör och vi märker att Sandra är trött efter förra veckans svacka, men vi hoppas att hon håller ihop ett tag till.


Hare toppen!

.

1 kommentar:

Tina sa...

Hoppas också hon håller ihop, och ni med <3 kramar