onsdag 4 juli 2012

Uppdaterar lite

Sandra kom iväg som hon skulle till fritids/korttids i måndags, men hon var lite skör. För fösta gången sa hon att hon ville vara hemma… Men vi hoppas att det går bra ändå och bara var nåt tillfälligt.


Hursomhelst så behövde jag lite ledigt och lite tid att hinna ifatt mig på. Det går liksom inte att hinna landa i allt som har hänt när Sandra är hemma. Men nu börjar det bli ordning på tankarna igen :)

Det är korttids ett dygn länge än vanligt den här veckan, så Sandra kommer inte hem förrän imorgon, och det känns lite lyxigt, och välbehövligt just nu, faktiskt. Skönt att vi fick en del egen tid innan kommande vecka då det är Sandras tur att vara ledig hela veckan.


Dom ringde förresten från korttids och berättade att den personal som skulle vara med Sandra som igår, var sjuk och att det bara fanns vikarier. Men Sandra kände vikarierna och vice versa så dom trodde säkert att det skulle gå bra, och tror dom det så tror vi det med, men jag sa att det ju bara är att ringa efter oss om det blir oroligt på nåt sätt. Men ingen ringde så det gick säkert bra alltihop och idag är det en ordinarie personal igen.

Igår åkte vi iväg och fick handlingen gjord och när vi ändå var där så passade jag på att gå in och få dom nya glasögonen justerade, för jag fick lite ont av dom. Men nu tror jag dom sitter bra, det brukar kännas efter nåt dygn.

Läsglasen och solglasen är jag jättenöjd med och dom sitter bra båda två. Förut har jag haft såna där billiga läsglas som man köper i vilken affär som helst, men vilken skillnad det är nu! Jag har ju olika styrkor på ögonen så det var ju inte så konstigt att jag tyckte det var suddigt hur jag än provade med dom billiga i olika styrkor och med olika avstånd. Nu är dom mycket svagare och mycket bättre :)

Senare blev det grilla och vin i kvällssolen, det kan vi aldrig göra på kvällarna när Sandra är hemma så det var toppen på alla sätt och vis. Grannen kom in en sväng och pratade lite, och det går ju inte heller för sig när Sandra är hemma. Så vi passade verkligen på att njuta ledigt, kan man säga.


Jaha, det var en liten uppdatering från mig. Vi får väl se hur det blir med inläggen ett tag framöver, men jag försöker skriva varje dag i vanlig ordning. Det är ju lite annat att tänka på nu i sommartider då vi antingen har ganska fullt upp med Sandra hemma eller ganska fullt upp då vi har korttids… ;) Men jag gissar att ni har rätt fullt upp ni med och hellre gör annat än att läsa bloggar i sommaren. Ha det så fint!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Tina sa...

Vilken samling halsband ! Skönt att det funkar med vikarier också. Och ha en skön kväll till, jag tittar in så fort jag hinner här hos dig ! Kramar

Bellan sa...

Jag läser så gärna!
Kram!

Photo by Maria sa...

Läser gör jag =) Har ju tid emellanåt, ganska mycket faktiskt, men sen när semester börjar så kan det bli lite si och så med både läsande och bloggande =)

Många halsband blir det, men så kul hon verkar ha..

Ledighet behöver vi alla ibland, både ni, Sandra och alla andra.. Njut!!

Kram Mia

Maritha sa...

Så skönt att ni fick njuta av ledigheten och läser gör jag så fort det finns tid. Kommenterar gör jag vid datorn, tycker det är så smått för fingrarna att skriva i fånen :o))

Kram Maritha

mariellejohnsson sa...

Känner igen det där att göra myyyyyycket av en sak en period liksom och sen kommer nåt annat. Fast perioderna kan ibland bli långa också.
Min madame målade toarullar, alltså inte pappret utan det som är innanför... öh??? Det blev väldigt fint, hon målade intensivt och mycket. Mormor har kvar vävda tavlor med toarullar på med alla möjliga vackra färger och mönster.
Kram på dej!

mariellejohnsson sa...

Måste förresten få berätta en lite rolig grej när det gäller dom där toarullarna.
Vi var på semester och hon gick på toa på ett ställe och när hon kom ut därifrån såg hon jätteplirig ut och höll nånting bakom ryggen.
Jag frågade vad det var men fick inget svar.
Efter ett tag smög hon fram det hon hade haft bakom ryggen.... nämligen en tom toarulle. Hon trodde att hon hade gjort nåt förbjudet som hade knyckt den där från toaletten :-D