lördag 14 juli 2012

Sandra-vecka

Nu ska jag försöka få ihop lite mer om veckan som har varit. Vi hyrde en Sandra-anpassad stuga i Karlshamn och det är fler anledningar till att jag inte har skrivit så mycket. Dels vill jag inte skriva att vi inte är hemma, dels har vi inte haft så bra uppkoppling, men framförallt har jag inte haft tid.


Vi har iaf haft det precis så bra som vi brukar ha det när vi är på semester med Sandra. Skört och utbrottigt men funkar. Det braiga överväger och Sandra gillar det. Dessutom hör det till att åka iväg nån vecka på sommarlovet, tycker hon.


Det är ju inte så mycket vi gör, egentligen. För Sandra är det alldeles tillräckligt att vi inte är hemma i dom vanliga rutinerna, så det behövs inte så mycket mer. Eller, hon fixar inte så mycket mer, faktiskt. Men lite små bilturer blev det iaf.

Och jag hade en alldeles egen dag som jag tillbringade med goda vänner. Dom hade fixat en picknickkorg, och ett jättefint picknick-ställe.


Jag njöt av tiden med vänner och avkoppling och dagen bara försvann, som roliga dagar ofta gör. Tack för en alldeles underbar ”batteriladdar-dag” mina vänner!

En av tjejerna bloggar och hennes fina blogg hittar ni HÄR

På onsdagen tog vi en biltur och åkte förbi hos goda vänner (en av tjejerna från picknicken) som hade engagerat sina grannar och fått ihop en kasse med tidningar och kataloger till Sandra. Det började nämligen ta slut på tidningarna för det blev lite mer ”klippa i kataloger-humör” för damen än vad vi hade tänkt oss när vi packade. Men sen var resten av veckan räddad, tack snälla för det!


På torsdagen åkte vi en sväng till Norje och tittade hur det såg ut där så här efter rockkonserterna som varit. Nån gång ska jag dit när det är konsert! Men det var kul med en biltur hursomhelst, och en skymt av havet blev det ju :)

Dom här trevliga idisslarna hade vi som grannar, och ägdes av husägarna. Ja, det var dom vi var och tittade på när baggen släpptes ut i hagen på tisdagen.


Kul tyckte Sandra, läskigt tyckte Sune.

En inte lika trevlig granne hade vi oxå, men det störde inte så det gick bra.


Kul tyckte Sandra, läskigt tyckte Sune.

Sune, den feg-bulan, tyckte förresten att det mesta var läskigt och var ovanligt lugn dom första dagarna. Det är konstigt, men Sandras utbrottande och skrik, det bekommer honom inte så värst. Möjligen att han går undan om det blir för skrikigt. Men annat, som när det ringer på dörren, t.ex. eller kommer en människa för nära, då vill han helst springa och gömma sig. Det märks vad han är van vid och inte. Folk har vi ju nästan aldrig hemma, men skrik är lixom lite mer vardag.

Sista dagarna dök det upp fler grannar.


Minst fem ungar såg vi, och Sandra fick den äran att klappa en av dom. Men annars lät vi dom vara ifred efter det att jag hade fotat dom från alla håll. Dom var ju såå söta!

Sen bestämde vi oss för att åka hem en dag tidigare, så Sandra skulle hinna landa lite innan hon ska iväg till korttids hela fem dygn. Eller fem dagar blir det iaf, måndag till fredag. Vi hoppas att det går bra och att hon fixar det utan att bli för trött.

Hemresan igår gick förvånansvärt bra även om vi hörde på Sandras röst att det var på gränsen. Inga utbrott förrän det var läggdags, men då tog hon igen det med besked, lilla fröken. Orken tog väl slut helt när vi kom så långt. Men vi blev ju så klart vänner och allt var frid och fröjd innan det var dags att sova. Sen har vi inte hört nåt på hela natten och förhoppningsvis har hon sovit ikapp sig idag.


Helgen kommer att bli lugn för vår del. Hare fint, allihop!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Rosie sa...

Vilken mysig egen dag du hade. Ni har fina minnen med er hem. Hoppas Sandra är pigg när hon vaknar och att ni får en bra helg.Kramen till er.

Rosie sa...

Vilken Härlig egen dag du fick och fina minnen har ni med er hem.
Hoppas Sandra vaknar pigg och att ni får en bra Helg. Kram till er

Unknown sa...

Härligt att du fick en egen dag med vännerna :o))

Så skönt att Sandra hade det någorlunda på sin semester men klart att ny miljö och nya rutiner blir lite oroande!

Nu får ni ha en fin helg innan er ledighet <3
Kram Maritha

Johannes mamma sa...

Så skönt!
att ni kom iväg på lite semester. Vad vettig du är som inte talar om när ni inte är hemma. Allt för många bloggare blottar sig med sånt. Tillfället ger tjuven som ordspråket lyder. Önskar att vi också kunde komma iväg på något men det känns fortfarande avlägset... Nu förstår jag att ni bor söderut. Har faktiskt funderat på det på sistone. Du verkar vara en sån vettig stabil människa. Såna tycker jag om. Man känner sig väldigt ensam ibland. Både fysiskt och psykiskt. Vi kan inte heller bjuda hem folk och vi är sällan bortbjudna nu för tiden. Det känns faktiskt trösterikt att läsa din blogg och veta att vi inte är ensamma.
Ha en fortsatt fin dag!

Photo by Maria sa...

Tack själv, en härlig stund blev det.. Hade jag inte varit tvungen att dra till jobbet hade det blivit en stund till.. Härligt att få träffa dig..

Kram Mia