fredag 23 juli 2010

Och plötsligt frisk igen

Natten var tack & lov lugn så alla fick sova ordentligt. På morgonkvisten flyttade Sandra över till soffan och sen var det vila – gnälla – kräkas - tjafsa om vartannat ett tag. Men så plötsligt går det bara över, även om det oftast brukar vara lite skörhet kvar ett par dar. Fast inte så mycket av det den här gången, verkar det som :)

Göran hade lite ärenden att fixa på fm, så han hämtade ett paket från H&M:s som kom förra veckan, eller när det nu var… Det var lite tröjor och annat smått & gott till Sandra.


Och den här snygga jackan.


Efter maten klarade vi av medicin- och duschrutiner i vanlig ordning och sen gick familjen ut en stund och jag passade på att bara slappa och göra ingenting. Nu har Sandra och Sune kommit in och Göran är kvar ute och pysslar lite. Sandra ser film och klipper i kataloger, Sune sover och jag fortsätter att göra ingenting så länge lugnet varar.


Eftersom Sandra verkar komma igång snabbt den här gången och åt bra till lunch, så blir det ridning imorgon, som vi hade planerat. Det var ju bra att jag inte var för snabb med att ringa och avboka det, fast jag vet ju att Sandra kan bli frisk helt plötsligt.


Kommande vecka är det ju korttids måndag till torsdag, och vi har inga planer! Såå skönt :) Ibland behöver man bara vara lite…

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ville bara lämna en rad. Jag läser din blogg, och har gjort det sen en ganska lång tid tillbaka. Har dock aldrig lämnat någon kommentar innan. Men jag tycker verkligen om att läsa det du skriver, och det är så intressant eftersom jag själv har en släkting med autism, dock är hon bara fyra år nu och går fortfarande under utredning, men det lutar åt det hållet.

Som sagt, jag gillar att läsa din blogg och jag är ledsen att jag inte kommenterar mer.

/Johanna

Annelie L sa...

Att bara få vara, är något man borde få vara ofta. Alla har behov av det, allt för många flänger runt både hit och dit utan att stanna upp och bara njuta av nuet, här och nu.
Så skönt att Sandra blev frisk så fort den här gången så att ni får tillfälle att bara vara några dagar utan stress över att så mycket som möjligt ska hinnas med på era lediga dagar. Stora kramen/Annelie

agneta f sa...

Ja, det är viktigt att BARA VARA, men även en konst att vara det! Det blir dock lättare och lättare med åren tycker jag, även om det behövs mest när livet är som stressigast! Ha det gôtt och BARA VAR så ordnar sig resten. Kramar om/agneta

Photo by Maria sa...

Vilken snygg jacka Sandra fått.. Kul med nya kläder, vi fick med ett paket från H&M i förgår..

Att bara vara är så gott och välbehövligt..

Kram Mia

Anonym sa...

Kul med lite nytt och fint att sätta på sig. Skönt att det verkar vara över så att ridningen blir av. Visst är det skönt att "bara vara" och ta dagen som den kommer och göra vad man känner för utan att ha planerat en massa.

Ha en kul dag med Sandra och hästarna !!!
Kraam Annika