onsdag 14 juli 2010

Goda vänner & goda minnen

Så var man hemma igen, efter en jättemysig liten minisemester tillsammans med mycket goda vänner. Vi tog husbilen till Gränna där våra vänner hyrde stuga, sen umgicks vi allt vi orkade :)

I måndags kväll tog vi ett dopp i sjön innan vi grillade tillsammans vid stugan.


Sen satt vi och babblade till långt in på natten.


Igår åkte vi båten över till Visingsö.


Där fick så klart tjejerna åka Remmalag och Lena och jag hängde på medan karlarna hellre ville ligga och sola med varsin öl…


Hahaha! Det blev inget solande för dom, men en varsin öl blev det säkert :) Vi tjejer blev mest blöta, men ett kul minne fick vi mitt i ett åskoväder.


Karlarna hade ju paxat ett bord och meningen var att vi skulle käka på Visingsö, men Nellie och Sofie, som satt längst fram på vagnen, var helt genomvåta från topp till tå och både Lena och jag var rätt våta vi med, så vi åkte tillbaks istället så vi fick byta om innan vi käkade.


Här har vi det trevligt medan ännu ett åskoväder brakade lös, mycket värre än det vi fick känna på när vi var på Visingsö… Det var full storm och bara vräkte ner. Ett tag haglade det med…

Och husbilen hade vi lämnat med tre takluckor på vid gavel, varav en är precis över våra sängar……. Dessutom hade vi markisen ute, och den var ju inte speciellt hel sen. Men det var bara ett litet hål i själva tyget och resten tror Göran att han kan fixa. Det hoppas vi… Sängen torkade ju, även om det var lite fuktigt inatt.


På kvällen sen mumsade vi ost & kex i stugan för regnet hängde i luften så det var skönast inne. Och idag hann vi med att ta en glass på ett ställe i hamnen, innan Göran och jag var tvungna att checka ut och åka hem. En mycket trevlig liten semestertripp och vi bestämde nu att det ska bli tradition att vi hittar på något tillsammans varje sommar.

Nu är vi lite lediga till innan goaste Sandra kommer hem imorgon em. Ikväll blir det bara lite slapp i tv-soffan, antar jag. Eller här vid datorn, kanske… Göran ska se trav och det är jag inte så vidare värst intresserad av, om han inte vinner förstås! Men jag kan ju slappa i soffan för det :)

Ha en fortsatt bra kväll!

8 kommentarer:

Mia sa...

Vad trevligt ni verkar ha haft det. Riktigt lugnt, skönt och mysigt. Nu är ni pigga och glada när favorit tjejen kommer hem. Kram

Patricia sa...

Vilken härlig tripp ni fick, ja förutom regnet då... =)

Kram Patricia

Nattmia sa...

Vilken härlig ledighet ni har haft.. Underbart!! Det är ni värda..

Ha nu en bra torsdag med härliga Sandra..

Kram Mia

Maritha sa...

Så mysigt ni verkar ha haft och det var ni väl värda.

Hoppas ni får fortsatt mysigt och att Sandra är pigg och glad när hon kommer hem!

Massa kramar Maritha

Anonym sa...

Vilka härliga minnen ni kommer att få av den härliga semestertrippen. Tur att ni inte var ute i det värsta vädret.
Ha en mysig kväll !!! Kram Annika

Maleviks Rosenträdgård sa...

SOMRIGT :)
Håkan

Mib sa...

Åh Visingsö har jag aldrig varit på! Tjabolina och jag skulle ha åkt dit förra semestern egentligen men vi tyckte att det blev för långt så det gjorde vi aldrig.
Kram!

Lena sa...

Ja tack för en trevlig semester tripp , det var jätte kul att vi kunde få till det och ses, ha det gott vännen mvh Lena kram!!